Segueix-nos a
         
CINEBAIX A CASA VOSTRA

El contenido de esta página requiere una versión más reciente de Adobe Flash Player.

Obtener Adobe Flash Player

CONTINUA LA PROGRAMACIÓ A LA NOVA SALA 7.CINEBAIX.VIRTUAL
CARTELLERA DEL 22 AL 28 DE MAIG
  ESTRENA - Disponible del 22 maig al 4 de juny - VOE

L’Ema, una jove ballarina, decideix separar-se d’en Gastón després d’entregar en Pol en adopció, el fill que tots dos havien adoptat i que van ser incapaços de criar. Desesperada pels carrers del port de Valparaíso, l’Ema busca nous amors per aplacar la culpa. No obstant això, aquest no és el seu únic objectiu, també té un pla secret per recuperar-ho tot.


 
  Disponible del 22 maig al 4 de juny - VOE


Al cim d'una imponent muntanya, a Colòmbia. El que a primera vista sembla un campament d'estiu, resulta ser un campament paramilitar on vuit nens guerrillers dits 'Los Monos' conviuen sota l'atenta mirada d'un sergent. La seva única missió és tenir cura de la doctora Sara Watson (Julianne Nicholson), una dona americana que han pres com a ostatge. Quan la missió comença a perillar, la confiança entre ells començarà a posar-se en dubte.


 
  Disponible del 22 maig al 4 de juny - DOE / VOSE

L’Stéphane acaba d'unir-se a la Brigada de Lluita contra la Delinqüència de Montfermeil, un suburbi a l'est de París. Allà coneix els seus nous companys, en Chris i en Gwada, dos agents experimentats en les enormes tensions que hi ha entre els diferents grups organitzats pel control del barri.
 
  Disponible del 22 maig al 4 de juny - DOC / DOE

El Zog és un drac que va a l'escola per aprendre a volar, treure foc per la boca i raptar princeses. No se'n surt gaire bé, però va superant els obstacles gràcies a l'amistat d'una princesa que l'ajuda i li fa entendre que no estan obligats a ser  allò que el món espera d'ells. Una història acompanyada de quatre curts protagonitzats per nenes valentes i imaginatives. 
  Disponible del 15 al 28 de maig - VOE

En Tito és un home de 50 anys, a l’atur, que no troba sentit a la seva vida. Decideix tornar al seu poble natal, després d'haver-ne marxat fa 15 anys. Allà descobreix un ambient ombrívol, causat per l'abús dels Crespo, una família que ha sembrat la por entre els veïns. Tito coneix la Svitlana, coneguda com la Rusa, casada amb el pinxo del poble i amb una vida sense cap mena d'il·lusió. Però, aquesta trobada sembla ser la clau que ho farà canviar tot.
 
  Disponible del 15 al 28 de maig - VOE
 
La música, l'art de carrer i l'amistat són les armes de resistència de cinc joves que conviuen amb la violència i la desocupació a Medellín, la que va ser capital mundial del narcotràfic. Camilo, Mechas, Manu, Ana i Pipa són malabaristes, fan piruetes, juguen amb boles i somien deixar els costeruts barris pobres per recórrer Sud-amèrica, viatjant i no emigrant, per deixar enrere un passat del qual no es parla i sentir-se novament vius.


 
 
 
ESTRENA - Disponible del 4 al 7 de juny - VOE
Un assassinat que prescriu a finals de 2020. Un documental creat al servei de la lluita contra aquesta prescripció. El 15 de Desembre de 1992, Pedro Àlvarez Peso, un jove de 20 anys de la Verneda, és assassinat en una discussió de tràfic a mans d’un Policia Nacional. Un policia que, al llarg d’aquests 27 anys, s’ha beneficiat d’un sistema judicial fet a mida per la seva impunitat. Per fer front a aquest fet, comença la lluita antirepresiva en actiu més antiga d’Europa, amb la família d’en Pedro i el seu grup de recolzament (Plataforma Pedro Àlvarez) com a motor. Una família obrera, perseverant, i de referència dins i fora dels moviments socials.
 
 
MOSTRA DE CINEMA - Del 8 al 21 de juny
1a MOSTRA DE CINEMA
DE TRANSFORMACIÓ SOCIAL


CINEMA DE PROXIMITAT A SANT FELIU
8 - 21 DE JUNY DE 2020
 
 
PROPERAMENT

  Disponible del 29 de maig a l'11 de juny - VOSE / DOE
El 1894, el capità francès Alfred Dreyfus, un jove oficial jueu, és acusat de traïció per espiar per a Alemanya i condemnat a cadena perpètua a l'illa del Diable, a la Guaiana Francesa. Entre els testimonis que van fer possible aquesta humiliació hi ha el coronel Georges Picquart, encarregat de liderar la unitat de contraintel·ligència que va descobrir l'espia. Però quan Picquart s'assabenta que es segueixen passant secrets militars als alemanys, s'endinsarà en un perillós laberint de mentides i corrupció, posant en perill el seu honor i la seva vida.
 

  Disponible del 29 de maig a l'11 de juny - VOSE / DOE

El documental recrea a temps real els fatídics atemptats transcorreguts el 22 de juliol de 2011 a Utoya, una illa noruega. Uns successos que van provocar la mort de 77 persones i més d'un centenar de ferits. La càmera seguirà molt de prop la Kaja (Andrea Berntzen), una jove de 18 anys (personatge fictici), des del moment que comença a sentir els trets al campament on transcorre el segon atemptat a manera de tiroteig, després del bombardeig a l’oficina del ministre d'Estat i del Ministeri de Justícia i Seguretat Pública d'Oslo.

 
 
Disponible del 29 de maig a l'11 de juny - DOC / DOE
La revolta del contes és una adaptació del best-seller de Roald Dahl, Revolting Rhymes, per part dels productors d’El Grúfal i el Nadal del senyor Branquilló. És una pel·lícula que recupera personatges i relats clàssics coneguts per tothom per donar-los la volta i introduir-hi girs enginyosos, sorprenents i rabiosament actuals. L’adaptació al cinema respecta l’esperit transgressor de Roald Dahl i encara va més enllà tot barrejant les històries entre si per fer-ne una de nova i trepidant.


 
 
Disponible properament
Xile, a inicis dels anys 70. La Inés, el Justo i el Gerardo són tres joves que formen part d'un violent grup d'extrema dreta, i nacionalista, que vol enderrocar el govern de Salvador Allende. En el fragor d'aquesta lluita es veuen embolicats en un arriscat i apassionat triangle amorós i cometen un crim polític que els separa per sempre. 40 anys després, el Gerardo reapareix. No només la venjança l'inspira, sinó també la seva obsessió de fer renéixer la seva causa. La Inés, avui influent empresària, farà el que estigui a les seves mans perquè el Gerardo no divulgui el seu passat ni el del seu marit, el Justo.
 
 
Disponible properament

Marina una jove cambrera aspirant a cantant i Orlando, vint anys més gran, planegen un futur junts. Després d'una nit de festa, Marina el porta a urgències, però ell mor en arribar a l'hospital. Llavors ella ha d’enfrontar les sospites per la seva mort. La seva condició de dona transsexual suposa per a la família d'Orlando una completa aberració. Ella haurà de lluitar per convertir-se en el que és: una dona forta, passional... fantàstica.


 
CINEMA i CRISI DE CIVILITZACIÓ
   
GUARIDAS FISCALES
Que paguen los ricos
Miguel Urban
  DESEQUILIBRI TERRITORIAL
El desequilibri territorial del mapa de sales de Catalunya deixa 9 de cada 10 municipis sense oferta cinematogràfica regular
 

I LOVE CINE DE POBLE
Per la supervivència dels cinemes de poble durant la pandèmia, perquè la cultura arribi a tot arreu i perquè el món rural segueixi viu!

Viento Sur - 28/04/2020 Acadèmia del Cinema Català - 30/10/2019 Campanya solidària que lluita per la supervivència dels cinemes de poble.
         

VISITEU TOTES LES EDICIONS DELS FESTIVALS DE LA MOSTRA DE CINEBAIX

Festival de cinema de la Mediterrània i del Llevant
Festival de cinema asiàtic

Festival de cinema llatinoamericà
Festival de cinema africà
Cinema autogestionat per:
Membre de:  
 
 
CONFEDERACIO INTERNACIONAL DE CINEMES D'ART I ASSAIG
En conveni amb:   Amb el suport de:

 
 
Preus de les entrades (de cinema) a CineBaix
ies): 5 €*
* Amb les acreditacions corresponents
CineBaix
C/ Joan Batllori, 21 (mira't el mapa)
Sant Feliu de Llobregat (Barcelona)
RENFE: línies R1 i R4, Sant Feliu.
Telèfon informació: 93 666 18 59
www.cinebaix.cat
cinebaix@cinebaix.com
DOC = doblada en català / DOE = doblada en espanyol
VOC = versió original en català / VOE = versió original en espanyol
VOSC = versió original subtitulada en català / VOSE = versió original subtitulada en espanyol
VOSA = versió original subtitulada en anglès


 

    CineBaix     Joan Batllori, 21     08980 Sant Feliu de Llobregat (Barcelona)     93 666 18 59     cinebaix@cinebaix.com     Disseny web: