Ajuda'ns a fer possible que el CineBaix continuï sent
un referent del cinema de qualitat al Baix Llobregat

Fes-te soci!

 
(Cal emplenar la butlleta i entregar-la a CineBaix o
enviar-la per e-mail a l'adreça cinebaix@cinebaix.com)
 

A finals de l'any 2003 i durant el 2004, Sant Feliu va saber expressar la seva voluntat de no deixar perdre el Cinema Guinart.

Ara, després d'un any i mig, les reivindicacions han donat el seu fruit: el cinema ja és de Sant Feliu. De Sant Feliu, sí, però també volem que sigui el cinema del Baix Llobregat. I no volem que sigui un cinema més...

Ara tenim l'oportunitat d'iniciar un projecte de gestió d'aquest cinema, un projecte que comença amb la constitució d'una associació sense afany de lucre que en virtut d'un acord amb l'Ajuntament de Sant Feliu serà qui el gestionarà -de moment en un període de prova de 9 mesos-.

Octubre de 2005

Al Baix Llobregat -amb un milió d'habitants aproximadament- hi ha 13 cinemes amb un total de 91 sales -quasi tots multisales-, que ofereixen cinema com a producte de consum ràpid i de no gaire qualitat artística, amb pel·lícules comercials nord-americanes quasi exclusivament.

A Sant Feliu -i també a la comarca- hi ha moltes persones que demanen un altre tipus de cinema: pel·lícules que fomentin la reflexió, el debat i la crítica; pel·lícules del món, que ens enriqueixin i ens ampliïn la nostra mirada; però també pel·lícules fetes aquí, pel·lícules en versió original, pel·lícules d'autor, documentals..., i és clar, també sessions de cinefòrum.

En definitiva, tant a Sant Feliu com al Baix Llobregat hi ha un públic interessat en el cinema com a producte cultural i no solament com una activitat d'oci i efímera. I ara, nosaltres mateixos, els ciutadans i les ciutadanes, tenim l'oportunitat de donar resposta a aquesta demanda.

Si t'identifiques amb aquest projecte, apunta't a CineBaix, l'associació que ET NECESSITA. Tothom és convidat a formar-ne part.

 
No saps què va passar amb el cinema Guinart? Posa't al dia.

    CineBaix     Joan Batllori, 21     08980 Sant Feliu de Llobregat (Barcelona)     93 666 18 59     cinebaix@cinebaix.com     Disseny web: