Inici
Presentació
Objectius
Programació
Activitats
paral·leles
Mostra i educació
Entrades i abonaments
Organització
Com arribar-hi
Premsa
Contacte
Presentació de la II Mostra
amb la pel·lícula Un novio para Yasmina

Divendres 17 d'octubre a les 22 hores
CineBaix

Sinopsi
Yasmina és una jove marroquina que busca la manera d’integrar-se en un petit poble on ha arribat casualment durant el seu particular camí cap a la llibertat, una llibertat que creu que aconseguirà acabant els seus estudis universitaris fora del seu país. Yasmina no acaba d’encaixar ni amb els marroquins ni amb els espanyols i l’únic lloc on sembla que es troba de gust és una associació d’immigrants en la qual convergeixen personatges singulars. Entre la comèdia d’embolic i el document realista, Un novio para Yasmina parla dels gestos solidaris i les històries d’amor i amistat que provoca la presència d’immigrants al nostre país.

Orquestra Àrab de Barcelona: BÁRAKA
Diumenge 19 d’octubre a les 19 hores
Auditori del Palau Falguera
Amb motiu de la II Mostra de Cinema Àrab i Mediterrani, CineBaix i Sodepau, amb la col·laboració del Departament de Promoció i Difusió Cultural de l'Ajuntament de Sant Feliu, porten a l'Auditori del Palau Falguera una de les iniciatives musicals que més estan fent a casa nostra per difondre el ric llegat musical dels països àrabs, l'Orquestra Àrab de Barcelona. Per a l'ocasió, l'Orquestra ens portarà els sons inclosos en el seu primer disc, Báraka, un dels debuts discogràfics més celebrats per públic i critica en els darrers anys. Un concert que barreja diferents estils musicals amb els quals han estat en contacte els músics d'aquesta banda: musica clàssica oriental, cants espirituals, gnaoua, andalusí, chaâbi i àrab tradicional, musiques procedents dels territoris àrabs del Pròxim Orient i del nord d’Àfrica.
 
Projeccions especials per centres educatius de secundària
dins la II Mostra de Cinema Àrab i Mediterrani de Catalunya
Aquesta II Mostra, organitzada per Sodepau i CineBaix amb la col·laboració del Festival de Cinema Àrab de Beirut, l'Ajuntament de Sant Feliu i un conjunt d'entitats, té per objectiu fomentar la creació d’espais de trobada i debat intercultural i interreligiós com a eina per universalitzar la cultura de pau i el respecte als drets humans a la Mediterrània.
Projeccions Dijous 23 i divendres 24 d’octubre de 2008,
a les 10 hores a CineBaix
Projecció de la pel·lícula: Cartouches Gauloises
(Algérie, 2007). Director: Medhi Charef
Entrada
gratuïta
Les sessions de la II Mostra per als centres educatius són amb entrada gratuïta.
Per participar-hi cal concertar data i hora d’assistència.
Les demandes s’atendran per ordre de petició.
Capacitat segons aforament
Informació
i inscripcions

Persona de contacte: Eva Rosas Feijóo
Telèfon: 620 59 86 36
Adreça electrònica: cinebaix@cinebaix.com
Altres activitats culturals La II Mostra inclou altres activitats culturals que podeu consultar a www.cinebaix.com/mostra08
Un novio
para Yasmina

Orquestra Àrab de Barcelona: BÁRAKA
 
Cartouches Gauloises
 
Disseny web: Xavier Bachs. Manteniment web: Albert Bonet