Inici
Presentació
Objectius
Programació
Activitats
paral·leles
Mostra i educació
Entrades i abonaments
Organització
Com arribar-hi
Premsa
Contacte
Objectiu general
La Mostra té per objectiu general el fomentar la creació
d’espais de trobada i debat intercultural i interreligiós

com a eina per universalitzar la cultura de pau
i el respecte als drets humans a la Mediterrània.
Objectius específics
Sensibilitzar sobre els devastadors efectes de la violència i els conflictes continuats i afavorir de forma efectiva la solidaritat de la societat catalana amb els pobles mediterranis mitjançant la cultura i l’expressió artística.
Esdevenir un espai de trobada i intercanvi per als professionals del món del cinema àrabs, catalans i de l’Estat espanyol. Per això manté una estreta col·laboració amb Beirut DC, l’entitat impulsora del Festival de Cinema Days of Beirut que aposta per la producció i la promoció de la filmografia àrab al Líban i a la resta del món.
Promoure la coexistència religiosa i la reconciliació.
Contribuir a la implicació de la societat civil catalana a xarxes internacionals de debat sobre la situació del poble palestí.
Exercir pressió política des de la societat civil catalana per “convertir” les qüestions de pau i drets humans a la Mediterrània en un motiu de decisió del vot entre els electors catalans, forçant així els partits polítics a incorporar en els seus programes propostes clares per a la recerca de solucions a les problemàtiques de la regió.
Donar continuïtat a les accions de Sodepau i de CineBaix.
 
 
Directors/es
Ahmedel Maanouni - Burned Hearts
Amor-Hakkar-La maison jaune
Borhan-Alwia- Khalass
Deceased
 
Disseny web: Xavier Bachs. Manteniment web: Albert Bonet