Inici
Presentació
Objectius
Programació
Mostra i educació
Entrades i abonaments
Organització
Com arribar-hi
Premsa
Contacte
   
Presentació
I Mostra de Cinema Àrab i Mediterrani
de Catalunya

Sodepau i l’Associació Cinebaix celebraran, del 18 al 21 d’octubre de 2007, la I Mostra de Cinema Àrab i Mediterrani de Catalunya, al cinema CineBaix de Sant Feliu de Llobregat, amb la col·laboració del Festival Cinema Days of Beirut i de l’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat.

Aquesta Mostra, que aposta pel cinema com a eina de coneixement i intercanvi cultural, projectarà durant aquests quatre dies una selecció de vuit llargmetratges (de ficció i documentals). Tots els títols són produïts per directors i directores marroquins, egipcis, algerians, palestins i libanesos, i es podran veure a Catalunya o Espanya per primera vegada. Cada projecció anirà acompanyada d’una presentació i debat posterior amb els seus creadors, amb l’objectiu d’apropar a la població catalana les problemàtiques dels països del sud i l’est de la Mediterrània.

La Mostra de Sant Feliu de Llobregat neix amb l’apadrinament del Festival de Cinema Àrab de Beirut, un certamen que des de fa quatre anys aposta per la producció i la promoció de la filmografia àrab al Liban i a la resta del món. Està organitzat pel Beirut Development Cinema, una entitat fundada a Beirut l’any 1999 per un grup de cineastes i artistes amb l’objectiu de donar suport als productors àrabs independents.

Joan Ribas, de Sodepau, parla de la organització del certamen.

Cartells
 
Disseny web: Xavier Bachs. Manteniment web: Albert Bonet