GODZILLA Y KONG: EL NUEVO IMPERIO

Títol original: Godzilla x Kong: The New Empire Direcció: Adam Wingard Guió: Terry Rossio, Simon Barrett, Jeremy Slater País: EUA Durada: 115 min Any: 2024 Gènere: Acció Interpretació: Rebecca Hall, Brian Tyree Henry, Dan Stevens Música: Junkie XL Fotografia: Ben Seresin Distribuïdora: Warner Bros Estrena a Espanya: 27/03/2024

No recomanada per a menors de 12 anys

Doblada en espanyol 
      

SINOPSI

Després del seu últim i explosiu enfrontament, el totpoderós Kong i el temible Godzilla, dos dels monstres que ara dominen el món, es retroben per a un combat ferotge contra una colossal però desconeguda amenaça que s'amaga al planeta. Un enemic que desafia la seva pròpia existència i, en conseqüència, la de la humanitat protegida per aquests titans. La seva història, els seus orígens i els misteris de l'Illa Calavera seran clau per entendre la forja d'aquests extraordinaris éssers i la seva connexió infrangible amb la humanitat.

(Sensacine)

CRITICA    CineBaix     Joan Batllori, 21     08980 Sant Feliu de Llobregat (Barcelona)     93 666 18 59     cinebaix@cinebaix.com     Disseny web: