GUARDIANS DEL MUSEU

Títol original: Koty Ermitazha Direcció: Vasiliy Rovenskiy Guió: Elvira Bushtets, Fyodor Derevyanskiy, Vasiliy Rovenskiy, Gerry Swallow País: Rússia Durada: 80 min Any: 2023 Gènere: Animació infantil Interpretació: Animació Música: Anton Gryzlov Fotografia: Fedor Mezentsev Distribuïdora: VerCine Estrena a Espanya: 23/02/2024


Apta per a tots el públics,  especialment recomanada per a la infància

Doblada en català
      

SINOPSI

Al museu Hermitage hi ha un equip de gats que protegeixen les obres dels ratolins des de fa molt de temps. La casualitat porta el felí Vincent fins allà després de patir un accident, però no arriba sol: ve acompanyat d'un rosegador anomenat Maurice. El seu petit amic li ha salvat la vida, per la qual cosa es veu embolicat en una complicada decisió: els seus congèneres volen acabar amb ell, però Vincent està en deute amb ell, per la qual cosa decideix amagar-lo (fins i tot sabent que en Maurice és un apassionat devorador d'art, literalment). Tot es complica davant l’arribada d’una de les obres mestres més famoses de la història: La Gioconda. Ningú sospita que en realitat no és precisament aquest ratolí el seu perill més gran, algú pretén robar-la! Què farà en Vincent per protegir-la?

(Sensacine)

CRITICA


    CineBaix     Joan Batllori, 21     08980 Sant Feliu de Llobregat (Barcelona)     93 666 18 59     cinebaix@cinebaix.com     Disseny web: