VAINILLA

Vainilla Títol original: Vanille Direcció: Guillaume Lorin País: França Durada: 29 min Any: 2020

El meu amic Tigre Títol original: My Friend Tiger Direcció: Tatiana Kiseleva País: Rússia Durada: 7 min Any: 2021
                               
Cada dia parles millor Títol original: Ton français est parfait Direcció: Julie Daravan Chea País: França Durada: 4 min Any: 2020
                                        
Idodo Direcció: Ursula Ulmi País: Suïssa Durada: 10 min Any: 2021
                                     
Curri blau Títol original: Blue curry Direcció: Magali Dunyach, Chien-Ju Hung País: França Durada: 6 min Any: 2021
                                        
Dia de rentat Títol original: Wash Day Direcció: Jaida Salmon País: Canadà Durada: 2 min Any: 2019

Apta per a tots els públics, especialment recomanada per a la infància

Doblada en català

SINOPSI

Vainilla
La Vainilla és una nena parisenca que arriba a l’Illa de Guadalupe per passar les vacances amb la seva tieta. De mica en mica anirà descobrint els misteris de l’illa i s’endinsarà en una aventura exòtica plena de personatges pintorescos i elements màgics.

Una història plena de sensibilitat i coratge realitzada amb una tècnica d’animació ben original que combina el 2D amb imatges reals. L’acompanyen cinc curtmetratges sobre l’acceptació dels propis orígens i de tot allò que ens fa diferents

El meu amic Tigre
L’Aline i la seva mare, la Chanda, provinents de Cambodja, viuen juntes en un suburbi a França. L’Aline descobreix que s’està planificant una reunió de pares, però no vol que la seva mare hi vagi perquè li fa vergonya que no parli bé el francès.

Cada dia parles millor
En Ray és un petit monstre que viu a la vora d’un volcà a punt d’esclatar. Un dia, cansat de tants terratrèmols, decideix marxar. Carregat amb totes les seves pertinences es veurà immers en una gran aventura a la recerca d’una nova llar.

Idodo
Idodo explica la llegenda de com els peixos d’escull van obtenir els seus magnífics i enlluernadors colors.

Curri blau
Les millors lliçons de vida s’aprenen a través de les experiències més simples, com cuinar un plat de curri en companyia de la mare.

Dia de rentat                                                                                                                                                      La Zoey, una jove negra, passa pel complicat procés de rentar-se, pentinar-se i controlar els seus cabells rebels.

(Rita & Luca Films)

CRÍTICA


    CineBaix     Joan Batllori, 21     08980 Sant Feliu de Llobregat (Barcelona)     93 666 18 59     cinebaix@cinebaix.com     Disseny web: