FROZEN II

Direcció: Chris Buck, Jennifer Lee Guió: Jennifer Lee (novel·la: Hans Christian Andersen) País: EUA Durada: 103 min Any: 2019 Gènere: Animació Música: Christophe Beck Distribuïdora: The Walt Disney Company Iberia Estrena a Espanya: 22/11/2019

Apta per a tots els públics, especialment recomanada per al foment de la igualtat de gènere

Doblada en català

SINOPSI

Continuen les aventures de les germanes d’Arendelle. L’Elsa i l’Anna, al costat del Kristoff, el ren Sven i el ninot de neu Olaf, tornen en aquesta segona part de la pel·lícula d'animació de Disney Frozen: El regne del gel (2013). Aquest cop, el regne ha deixat de ser segur des que l’Elsa comença a sentir estranyes veus que la criden a buscar respostes. Un secret del seu passat serà la clau per solucionar els problemes actuals del regne d’Arendelle. L’Elsa, amb els seus fidels amics, s'endinsaran en un món desconegut i viatjaran per un antic bosc encantat. Junts es proposen trobar l'origen dels poders de l'Elsa per salvar el seu regne.

(Sensacine.com)

 

CRÍTICA

 


    CineBaix     Joan Batllori, 21     08980 Sant Feliu de Llobregat (Barcelona)     93 666 18 59     cinebaix@cinebaix.com     Disseny web: