ZOG, DRACS I HEROÏNES

Títol original: Zog Direcció: Max Lang, Daniel Snaddon Guió: Max Lang, Suzanne Lang (llibre: Julia Donaldson, Axel Scheffler) País: Regne Unit Durada: 27 min Any: 2018 Gènere: Animació, infantil Música: René Aubry

Títol original: Zoo Story Durada: 4 min País: República Txeca Direcció: Veronika Zacharová  Any: 2015

Títol original: La reina culet Durada: 11 minPaís:Suïssa Direcció: Maja Gehrig  Any: 2015

Títol original: Matilda Durada:7 min Països: França i Bèlgica Direcció: Irene Iborra i Eduard Puertas  Any: 2018

Títol original: Un petit pas Durada: 8 min País: EUA Direcció: Andrew Chesworth i Bobby Pontillas Any: 2018

Distribuïdora: Modiband Projectes Culturals Estrena a Espanya: 29/03/2019

Apta per a tots els públics, especialment recomanada per a la infànciaVersió doblada en català

SINOPSI

El Zog és un drac que va a l'escola per aprendre a volar, treure foc per la boca i raptar princeses. No se'n surt gaire bé, però va superant els obstacles gràcies a l'amistat d'una princesa que l'ajuda i li fa entendre que no estan obligats a ser  allò que el món espera d'ells. Una història acompanyada de quatre curts protagonitzats per nenes valentes i imaginatives.

(Sensacine.com)

CRÍTICA

ZOG, DRACS I HEROÏNES

El Zog és un drac que va a escola per aprendre a volar, a treure foc per la boca i a raptar princeses. No se’n surt massa bé, però va superant els obstacles gràcies a l’amistat d’una princesa que l’ajuda i li fa entendre que no han de ser el que el món espera d’ells. Una història acompanyada de quatre curts protagonitzats per nenes valentes i imaginatives.

ZOO STORY


Veronika Zacharová, República Txeca, 2015, 4’

Aquesta és la història d’una nena alegre i curiosa que visita el zoo amb la seva mare. Com que xerra pel mòbil sense parar, la nena decideix intercanviar-se amb un altre nen i colar-se a la gàbia d’un goril·la gegant. Què passarà entre ells?


LA REINA CULET

Maja Gehrig, Suïssa, 2015, 11’

Un pare i una filla expliquen plegats un conte de bona nit, ple d’imaginació i surrealisme… Vet aquí un regne als núvols, on hi habiten una nena triangle i un nen quadrat que han de fer tota mena d’equilibris per no caure i esquivar l’exorbitant reina Culet!


MATILDA

Irene Iborra i Eduard Puertas, França-Bèlgica, 2018, 7′

Si quan sou al llit, a les fosques, us sembla que l’ombra de qualsevol embalum podria ser un monstre… aquesta història us agradarà. La Matilda haurà de superar la seva por a la foscor amb el poder de la imaginació.

 

UN PETIT PAS

Andrew Chesworth i Bobby Pontillas, EUA, 2018, 8′

La Luna és una nena que somia ser astronauta algun dia… però el camí per aconseguir-ho no serà fàcil.

    CineBaix     Joan Batllori, 21     08980 Sant Feliu de Llobregat (Barcelona)     93 666 18 59     cinebaix@cinebaix.com     Disseny web: