WARCRAFT: EL ORIGEN

Direcció: Duncan Jones País: EUA Durada: 124 min Any: 2016 Gènere: Fantasia Guió: Charles Leavitt, Duncan Jones (història: Chris Metzen) Interpretació: Travis Fimmel, Robert Kazinsky, Ben Foster, Toby Kebbell, Dominic Cooper, Paula Patton, Daniel Wu, Clancy Brown Fotografia: Simon Duggan Música: Ramin Djawadi Distribuïdora: Universal Pictures Estrena a Espanya: 3/6/2016



Qualificació per edats: No recomanada per a menors de 12 anys
Doblada en castellà
SINOPSI

El pacífic regne d'Azeroth està a punt d'entrar en guerra per enfrontar-se a uns terribles invasors: orcs guerrers que han deixat el seu món destruït per colonitzar-ne un altre. En obrir-se un portal que connecta tots dos mons, un exèrcit s'enfronta a la destrucció, i l'altre, a l'extinció. Dos herois, un a cada bàndol, estan a punt de xocar en un enfrontament que canviarà el destí de la seva família, el seu poble i la seva llar. Així comença una espectacular saga de poder i sacrifici on es descobreixen les nombroses cares de la guerra i on cadascú lluita pel que és seu. Adaptació del popular videojoc homònim.

(Filmaffinity)

CRÍTICA

 


    CineBaix     Joan Batllori, 21     08980 Sant Feliu de Llobregat (Barcelona)     93 666 18 59     cinebaix@cinebaix.com     Disseny web: