CAPITÁN AMÉRICA: CIVIL WAR
Títol original: Captain America: Civil War Direcció: Anthony Russo i Joe Russo País: EUA Durada: 146 min Any: 2016 Gènere: Acció, ciència ficció Interpretació: Chris Evans (Steve Rogers / Capitán América), Robert Downey Jr. (Iron Man), Frank Grillo (Crossbones), Scarlett Johansson (Viuda Negra), Tom Holland (Spider-Man), Jeremy Renner (Ojo de Halcón), Paul Rudd (Ant-Man), Elizabeth Olsen (bruixa Escarlata), Martin Freeman (Everett Ross), Chadwick Boseman (Black Panther) Música: Henry Jackman Fotografia: Trent Opaloch Estrena a Espanya: 29/4/2016 Qualificació per edats: No recomanada per a menors de 12 anys Doblada en castellà


Qualificació per edats:

Doblada en català

SINOPSI

Després que un altre incident internacional involucri Los Vengadores i causi diversos danys col·laterals, augmenten les pressions polítiques per instaurar un sistema que exigeixi més responsabilitats i que determini quan han de contractar els serveis del grup de superherois. Aquesta nova situació dividirà Los Vengadores, mentre intenten protegir el món d'un nou i terrible malvat. Tercera entrega de la saga Capitán América.

(Filmaffinity)

CRÍTICA

Primeres crítiques de 'Capitán América: Civil War'

Èpica, adulta, violenta... així descriuen 'Capità Amèrica: Civil War' els primers crítics en veure-la. La cinta dels germans Russo sembla ser tan complexa com divertida.

Ja no falta gaire perquè s'estreni Capitán América: Civil War i la majoria de la crítica anglosaxona ja ha pogut gaudir de l'èpica batalla entre Iron Man i el Capità Amèrica que han dirigit els germans Anthony i Joe Russo. Un espectacle sense precedents en què la violència es desferma entre els nois bons.

La pel·lícula de Marvel i Disney ha tingut unes primeres reaccions molt positives per part dels fans que elevaven l'aparició d’Spider-Man i de Pantera Negra com el millor d'una pel·lícula que a priori hauria de ser la més fosca de l'estudi fins ara per allò que és una guerra i tal. Realment l’enfilamurs de Tom Holland és el millor de la història? La batalla a l'aeroport és el millor que s’ha rodat fins ara al cinema superheroic? Això és el que pensen els crítics:

Jordan Farley (Total Film): "Si hi ha algun risc que la fórmula de Marvel es converteixi en quelcom obsolet, aquí no hi ha cap evidència. Civil War no és només un maleït blockbuster crispeter i complaent gairebé perfecte, a més no ofereix respostes fàcils per als seus combatents i el seu món d'ara en endavant. L'equip del Capità Amèrica o l'equip d'Iron Man? El veritable guanyador aquí és l'equip de Marvel".

Donen Jolin (Empire): "Combina la seva escala de blockbuster i espectacle amb la intel·ligència d'un thriller adult, Capitán América: Civil War és la millor pel·lícula de Marvel Studios fins ara. [...] Qui necessita un malvat quan es té Steve i Tony? Els dos protagonistes. Tots dos antagonistes. [...] Els enfrontaments van molt més enllà de les baralles de posada a punt de Los Vengadores. O fins i tot que un altre gran enfrontament de superherois 2016... Oblideu Batman v Superman. Aquí podeu obtenir Ant-Man v Spider-Man, Ojo de Halcón v Viuda Negra, Bruja Escarlata v Visión, El soldado de invierno v Pantera Negra i Capitán América v Iron Man, tot en un".

Russ Fischer (The Playlist): "De la mateixa manera que la pel·lícula evita complicacions galàctiques, el clímax roman en aquest nivell, sense excuses que posin la Terra en perill. Seria una exageració anomenar aquesta tercera pel·lícula del Capità Amèrica un drama, però és molt més que la majoria de les pel·lícules de còmics, aquesta és una història de conflictes entre persones".

Dave White (The Wrap): "Civil War aconsegueix aquest admirable equilibri: acció seriosa que mai s'oblida de la diversió" [...] "Mai oblida la seva humanitat a mesura que continua plegant les preocupacions del món real en una pel·lícula superheroica més gran que la vida".

Justin Chang (Variety): "Aquesta crònica d'un xoc èpic entre dues faccions igualment nobles, encapçalades pel Capità Amèrica i Iron Man, demostra ser tan notable per la seva coherència dramàtica i unitat temàtica com per les seves seqüències d'acció tan originals com vertiginoses" .

Mike Sampson (ScreenCrush): "Tot i que és una mica massa llarga, aquesta pel·lícula és brillant, creativa, profunda, que afecta i, per sobre de tot, diverteix".

Sheri Linden (The Hollywood Reporter): "Presenta seriosos dubtes sobre la violència mentre gaudim d'aquesta pel·lícula. Capitán América: Civil War és massa llarga, però sorprenentment lleugera. [...] L'últim espectacle de Marvel afavoreix la pol·linització creuada de les franquícies d'acció de l'estudi d'una manera que segur que satisfarà els devots".

Cinemanía

    CineBaix     Joan Batllori, 21     08980 Sant Feliu de Llobregat (Barcelona)     93 666 18 59     cinebaix@cinebaix.com     Disseny web: