ELS MINIONS

Direcció: Kyle Balda i Pierre Coffin País: Estats Units Any: 2015 Gènere: Animació, comèdia Guió: Brian Lynch Producció: Janet Healy i Christopher Meledandri Distribuïdora: Universal Pictures International Spain Estrena a Espanya: 3/6/2015

 


Qualificació per edats:
Apta per a tots els públics
DO en català
SINOPSI

Els entranyables i divertits Minions ja tenen la seva pròpia pel·lícula. La història dels Minions es remunta al principi dels temps. Els Minions sempre han estat al servei dels amos més menyspreables. Davant la seva incapacitat per mantenir aquests amos -des del T. Rex fins a Napoleó-, els Minions acaben trobant-se sols. No obstant això, un d'ells, anomenat Kevin, té un pla. Acompanyat pel rebel adolescent Stuart i l'adorable Bob, decideix llançar-se al món a la recerca d'un nou amo malèvol a qui puguin seguir. El trio emprèn un emocionant viatge per aconseguir un cap a qui servir, en realitat una cap, la primera supervilana que mai ha conegut el món, la terrible Scarlet Overkill. Passaran de la gelada Antàrtida, a la ciutat de Nova York als anys seixanta, per acabar al Londres de la mateixa època, on s'hauran d'enfrontar al repte més gran fins ara: salvar la raça Minion de l'aniquilació.

Labutaca.net

    CineBaix     Joan Batllori, 21     08980 Sant Feliu de Llobregat (Barcelona)     93 666 18 59     cinebaix@cinebaix.com     Disseny web: