MORTADEL·LO I FILEMÓ CONTRA EN JIMMY EL CATXONDO
Títol original: Mortadelo y Filemón contra Jimmy el Cachondo País: Espanya Gènere: Animació, comèdia Durada: 90 min Director: Javier Fesser Guió: Javier Fesser, Cristóbal Ruiz, Claro García Producció: Luis Manso Distribuïdora: Warner Bros Data d’estrena a Espanya: 28/11/2014


Qualificació per edats
: Apta per a tots els públics
DO en català

 
SINOPSI

S'acaba de produir el més gran atac criminal contra l'estabilitat mundial. És un atac de riure. Mentre el caos de la broma i el riure fluix s'apodera de les institucions, de la banca, dels ministeris, de les fàbriques, dels col·legis, de les cafeteries, dels policies, dels lladres, dels notaris i dels elefants, l'única organització capaç de posar una mica de serietat en tot això és la TIA. La Humanitat està en perill. No aguanta una brometa més. Però ja tenim els nostres dos millors agents de camp (i platja), Mortadel·lo i Filemó, llestos en la seva primera aventura animada i en 3D: Mortadel·lo i Filemó contra en Jimmy el Catxondo.

labutaca.net

    CineBaix     Joan Batllori, 21     08980 Sant Feliu de Llobregat (Barcelona)     93 666 18 59     cinebaix@cinebaix.com     Disseny web: