TENGO GANAS DE TI
Direcció: Fernando González Molina País: Espanya. Any: 2012 Durada: 124 min Gènere: Drama, romanç Intèrprets: Mario Casas (Hache), Clara Lago (Gin), María Valverde (Babi) Guió: Ramón Salazar; basat en la novel·la de Federico Moccia Producció: Francisco Ramos Fotografia: Xavi Giménez Muntatge: Irene Blecua Direcció artística: Marina Pozanco Distribuïdora: Warner Bros. Pictures International España Estrena a Espanya: 22/06/2012

Qualificació per edats: No recomanada per a menors de 12 anys
VO castellà

Continuació de Tres metros sobre el cielo,
basada també en la reeixida novel·la de Federico Moccia.
que ens parla de desitjos, amor i somnis, i a diferència de la primera part,
els personatges han madurat i evolucionat a partir del desamor sofert.
SINOPSI

Hache torna a casa, després de passar una temporada a Londres, allunyat del record inesborrable d'aquell primer amor amb la Babi. El record de la Babi l'ha acompanyat tot aquest temps i tem el moment de retrobar-se amb ella. Aviat s'adona que les coses han canviat i que, a poc a poc, haurà de reconstruir la seva vida: fer nous amics, aconseguir una feina, començar una nova etapa... Quan coneix la Gin, una noia alegre, d'esperit descarat, efervescent i vital, creu que podrà tornar a enamorar-se i reviure aquella màgia. Però no és fàcil oblidar la Babi i quan, per casualitat, s’ensopega amb ella, sent com tot el seu món trontolla... És possible reviure la màgia del primer amor?
CRÍTICA

Continuació de Tres metros sobre el cielo, basada també en la reeixida novel·la de Federico Moccia. A Tengo ganas de tí l'autor ens captiva amb una deliciosa novel·la que ens parla de desitjos, amor i somnis, i a diferència de la primera part, els personatges han madurat i evolucionat a partir del desamor sofert.

Mentre que Tres metros sobre el cielo és una història sobre la brillantor de l'adolescència, sobre la màgia del primer amor i sobre la pèrdua de la innocència, Tengo ganas de tí fa un retrat sobre les dificultats d'esdevenir adult, sobre la complicació de tornar-se a enamorar quan t'han destrossat el cor. I retrata aquesta època, un instant abans de la maduresa, en què es prenen les decisions que marcaran la resta de la teva vida.

Tengo ganas de tí recull els mateixos personatges de la primera pel·lícula anys després, per acompanyar-los en un retorn als mateixos llocs transitats llavors, per descobrir com els esdeveniments, els drames i les pèrdues de la primera pel·lícula havien afectat les seves vides. Perquè Tengo ganas de tí és també això, una pel·lícula d'absències. Sobre com és de difícil cobrir el buit dels que se n'han anat. Un retrat de les restes del naufragi. Una història d'amor des del desamor.

www.cinedor.es

    CineBaix     Joan Batllori, 21     08980 Sant Feliu de Llobregat (Barcelona)     93 666 18 59     cinebaix@cinebaix.com     Disseny web: