MIL ANYS EN UN VIDEOCLIP
El primer "lip dub" català i 100% original és de Sant Feliu
Estrena de "Mil anys en un videoclip" .
El primer "lip dub" català i 100% original és de Sant Feliu.

Qualificació_TP

Més informació a www.milanysendeudits.com

SINOPSI

"Mil anys en un videoclip" és el primer "lip dub" completament original fet a Catalunya. Un passeig musical pel teatre on es representa el musical en què es basa, on els actors mostren el procés teatral a través de la cançó. Un "lip dub" és un vídeo gravat en pla seqüència (sense cap tall ni edició) que recorre un espai d'on apareixen diversos personatges fent "playback" d'una cançó coneguda. "Mil anys en un videoclip" és especial, però, perquè és el primer que té música i lletra originals, i està cantat per les persones que realment apareixen en el vídeo.

Aquest videoclip està basat en l'obra de teatre musical "Mil anys en deu dits", que representa de forma divertida els 10 segles d'història de la ciutat de Sant Feliu de Llobregat. El vídeo està format per una mescla de 8 de les cançons originals del musical. La lletra s'ha escrit especialment per a l'ocasió, i mostra com és el procés previ a una funció. La cançó ha estat prèviament enregistrada en estudi. Durant el rodatge del vídeo els actors i actrius van fer "playback", interpretant-se a sí mateixos en el transcurs del recorregut, que mostra tots els espais del teatre del Centre Parroquial de Sant Feliu.
 

    CineBaix     Joan Batllori, 21     08980 Sant Feliu de Llobregat (Barcelona)     93 666 18 59     cinebaix@cinebaix.com     Disseny web: