QUÉ LES PASA A LOS HOMBRES

Que les pasa a los hombres

Direcció_Ken Kwapis País_EUA Any_2009 Durada_129 min Gènere_Comèdia romàntica Intèrprets_Ben Affleck (Neil), Jennifer Aniston (Beth), Drew Barrymore (Mary), Jennifer Connelly (Janine), Kevin Connolly (Conor), Scarlett Johansson Guió_Abby Kohn i Marc Silverstein; basat en el llibre de Greg Behrendt i Liz Tuccillo Producció_Nancy Juvonen Música_Cliff Eidelman Fotografia_John Bailey Disseny de producció_Gae Buckley Vestuari_Shay Cunliffe Estrena a Espanya: 4 de setembre de 2009

Edat_ + 7 anys
SINOPSI

Comèdia romàntica sorgida de l’enginy dels guionistes de Sexo en Nueva York sobre el sempre complex món de les relacions personals, els dubtes davant el compromís i la dificultat per entendre’t amb la teva parella. Sens dubte, un dels repartiments més espectaculars de la temporada.

CRÍTICA

Amors (i desamors) corals

Les relacions amoroses donen molt de si. No només a la vida real, sinó també com a mina argumental inesgotable per confeccionar pel·lícules. Els qui ho saben molt bé són els guionistes de Sexo en Nueva York, que continuen explotant la fórmula i jugant amb els tòpics de les relacions de parella, aquesta vegada al servei d'una nova comèdia romàntica que si per una cosa destaca és perquè disposa d'un repartiment de luxe.

I és que no sempre es pot comptar per a una mateixa pel·lícula amb intèrprets de la talla de Jennifer Aniston, Jennifer Connelly, Scarlett Johansson, Ben Affleck, Drew Barrymore o el puixant Bradley Cooper (Resacón en Las Vegas). Doncs, tots ells participen en aquesta comèdia romàntica que tracta, en to de llibre d'autoajuda, de temes tan recurrents en les vides amoroses com són el sexe, la passió, l'engany, l'adulteri, la separació i la reconciliació.

Tot s'exposa a través de les històries de cinc dones que no tenen cap altra preocupació a la vida que les seves pròpies vides amoroses, i per això no fan res més que preguntar-se en què coi pensen els homes (que no sigui en elles, és clar).
Ken Kwapis (Hasta que el cura nos separe) és el realitzador d'aquesta pel·lícula que no enganya a ningú i que té molt clar a quin sector específic de l'audiència va dirigida.

J.C.L., El Punt

    CineBaix     Joan Batllori, 21     08980 Sant Feliu de Llobregat (Barcelona)     93 666 18 59     cinebaix@cinebaix.com     Disseny web: