EL MUNDO DE LOS PERDIDOS

El mudo de los perdidos

Direcció_Brad Silberling País_EUA Any_2009 Durada_101 min Gènere_Comèdia, aventures, fantàstic Intèrprets_ Will Ferrell (Dr. Rick Marshall), Danny McBride (Will Stanton), Anna Friel (Holly), Jorma Taccone (Chaka) Guió_Chris Henchy i Dennis McNicholas; basat en la sèrie de televisió "Land of the lost"  Producció_Jimmy Miller, Sid i Marty Krofft Música_Michael Giacchino Fotografia_Dion Beebe Estrena a Espanya_ 21 d’agost de 2009


Edat_
SINOPSI

Un científic eixelebrat i que ningú es pren ja gaire seriosament veurà com el darrer dels seus invents aconsegueix transportar-lo de forma inesperada a través del temps i l’espai fins a un món poblat per dinosaures i altres misterioses criatures. En el seu estrany viatge l’acompanyaran un expert en supervivència i una jove investigadora.

CRÍTICA

La presència de Will Ferrell garanteix l´humor a El mundo de los perdidos, adaptació d’una popular sèrie de televisió dels setanta als Estats Units. Va durar 43 episodis i durant tres anys va explicar les aventures del professor Rick Marshall i dels seus dos fills, perduts en un món on el passat, el present i el futur es barrejaven. Per a Will Ferrell era evident que havien de portar aquell material original a un film amb efectes especials impressionants, però carregat de gags. En les seves paraules, «un Juràssic Parc en clau de comèdia». Per aconseguir-ho, Ferrell va implicar en el projecte Brad Silberling, director de propostes amb efectes especials ben ambiciosos.

El mundo de los perdidos recupera el doctor Rick Marshall, aquest cop un fracassat professor de secundària que veu com els seus increïbles invents són ridiculitzats pels seus alumnes. De cop i volta, el darrer estri que ha creat l’envia a una dimensió paral·lela que ha recollit tota mena de convidats de la història, des de vaixells víkings fins a naus extraterrestres o dinosaures. Al costat de la investigadora Holly i de Will, un entusiasta de la supervivència, Rick s’ha d’enfrontar a amenaces sorprenents, especialment un tiranosaure rex que els persegueix vagin on vagin. Ben aviat descobreixen que la darrera opció que els queda per sortir d’aquest perillós paratge depèn del seu únic aliat, un primat a qui anomenen Chaka. Will Ferrell està envolat al film per un bon grup d’intèrprets amb tanta facilitat per a la comèdia com ell mateix: Danny McBride (Superfumados), Anna Friel (Amores en tiempos de guerra) i Jorma Taccone (Flipado sobre ruedas) [...]

Esteve Soler, Regió 7

    CineBaix     Joan Batllori, 21     08980 Sant Feliu de Llobregat (Barcelona)     93 666 18 59     cinebaix@cinebaix.com     Disseny web: