7 MINUTOS


Direcció_Daniela Féjerman País_Espanya Any_2009 Durada_102 min Gènere_Comèdia romàntica Intèrprets_Luis Callejo (Zulu), Toni Acosta (Ana), Marta Etura (Nerea), Antonio Garrido (Luismi) Guió_Daniela Féjerman i Ángeles González-Sinde Producció_Gerardo Herrero, Mariela Besuievsky i Javier López Blanco Música_Roque Baños Fotografia_Alfonso Parra Vestuari_Cristina Rodríguez Estrena a Espanya: 12/06/2009

Edat_ + 7 anys
SINOPSI

És possible trobar l’amor, el de veritat, el que ha de durar tota la vida, en una entrevista de 7 minuts? Així ho creuen els integrants d’un variat grup de personatges que decideixen provar sort en una d’aquestes trobades per a solters organitzades per una empresa on els candidats només disposen d’aquest temps, 7 minuts, per conèixer-se i captivar l’altre.

CRÍTICA

La directora i guionista, Daniela Féjerman, ha considerat [...] que les pel·lícules "estan faltes de personatges femenins protagonistes que no limiten el seu rol al de 'la xica de', i ha defensat que les dones directores i guionistes, com ella, "poden aportar alguna cosa" en este camp, amb personatges femenins amb major pes protagonista com els de la seua primera pel·lícula en solitari 7 minutos [...].

El repartiment de la cinta, que firma també com a coguionista l'actual ministra de Cultura, María Ángeles González-Sinde, té la participació d'actors coneguts com són Marta Etura, Pilar Castro, Luis Callejo, Toni Acosta, Antonio Garrido, Juanma Cifuentes, Asier Etxeandia i la il·licitana Cristina Alcazar, entre d'altres.

En una reunió amb els mitjans de comunicació [...] en els estudis alacantins de Ciutat de la Llum, on fa uns mesos es va realitzar part del rodatge de 7 minutos, Daniela Féjerman acompanyada per alguns dels protagonistes d'esta comèdia romàntica, ha explicat que esta és una "història coral" en què els personatges, "d'allò més variat", intenten trobar l'amor a través una sessió de 'cites ràpides'.

D'esta manera, les vides de tots els personatges s'entrellacen al llarg de la trama, "creant un mosaic de situacions en les quals tots arriben a trobar l'amor pel camí que menys esperen".

En este mosaic, la directora ha reconegut que "conscientment" ha donat a les dones un major pes protagonista, una cosa que "passa molt poc en el cinema", segons coincidix a apuntar Pilar Castro.

"És una cosa que faig conscientment quan escric, perquè m'interessa retratar personatges femenins mitjanament complexos, creïbles i que estiguen inspirats a més en el món que jo conec", ha explicat.

Europa Press (Alacant)

    CineBaix     Joan Batllori, 21     08980 Sant Feliu de Llobregat (Barcelona)     93 666 18 59     cinebaix@cinebaix.com     Disseny web: