SEXYKILLER

Direcció_Miguel Martí País_Espanya Any_2008
Durada_
100 min Gènere_comèdia negra Intèrprets_Macarena Gómez (Bárbara/Sexykiller), César Camino (Tomás), Alejo Sauras (Álex), Ángel de Andrés (inspector), Juan Carlos Vellido (professor d’anatomia), Nadia Casado (Clara), Fernando Ramallo (Ángel), Ramón Langa (degà) Guió_Paco Cabezas Producció_Jaume Roures i Tedy Villalba Música_Fernando Velázquez Fotografia_Carles Gusi
Estrena a Espanya_
10/10/2008

Edat_+18

SINOPSI

El campus d'una exclusiva facultat de Medicina comença a sembrar-se de cadàvers. La policia no té cap pista de qui és el responsable de la carnisseria. Ningú sospita de Bárbara, una jove d'aspecte innocent l’única preocupació de la qual sembla la moda. No obstant això, sota aquesta façana de frivolitat, s'oculta la més letal i implacable de les assassines.

labutaca.net

PARLA EL DIRECTOR

Assassina amb nines

Macarena va arribar al càsting amb una bossa plena de Barbies, dues pistoles i el guió après. Em vaig adonar que era la psicòpata que jo necessitava. Ens va recrear el món del personatge. Quan la veus, et debats entre si l'estimes, l'entens, t'espanta o t'aclapara.

Sobre la seva actriu

Macarena juga constantment a la complicitat amb l'espectador, fa servir totes les armes de la seducció. La veritat és que fa un paperot i provoca angoixa en l'espectador, malgrat estar davant una comèdia.

Fashion Victims

El personatge de Macarena és una noia influenciada per la cultura de tendències a la qual se li creuen els cables i comença a assassinar. Sap que mai arribarà a ser portada de revista i decideix matar tot el que considera de mal gust. També hi ha una història d'amor: s'enamora per error d'un noi en el qual creu veure la seva mitja taronja i l'equívoc es converteix en motor de la trama. Bárbara em permet ironitzar sobre la publicitat, la moda i la frivolitat contemporània en clau de comèdia de terror.

El cinema com a túrmix

Hi ha molts referents, però sempre he intentat que el còctel d'estils serveixi a una sola història. Hi ha elements de Terroríficamente muertos i Abierto hasta el amanecer, de produccions de Luc Besson com Taxi o Transporter... El muntatge pren com a referència Oliver Stone i hem treballat la imatge amb films com Sin City o Big Fish al capdavant. En algunes seqüències d'acció hi ha gestos de complicitat amb La casa de las dagas voladoras o Ichi the Killer. I la protagonista té quelcom de Lara Croft o de les heroïnes d’Ultraviolet o Resident Evil.

Generació Popcorn

Sóc un defensor del cinema espectacle. El cinema teenager m'ha fet gaudir i no vaig tenir inconvenients a dirigir dues comèdies del gènere (Slam i Fin de curso), malgrat debutar amb un documental sobre el final de la mineria a Múrcia: Portman, a la sombra de Roberto.

fotogramas.es

    CineBaix     Joan Batllori, 21     08980 Sant Feliu de Llobregat (Barcelona)     93 666 18 59     cinebaix@cinebaix.com     Disseny web: