MI NOVIO ES UN LADRÓN

Títol original_My mom's new boyfriend Direcció_George Gallo País_EUA Any_2008  Durada_94 min  Gènere_comèdia romàntica  Intèrprets_Antonio Banderas (Tommy), Meg Ryan (Marty Durand), Colin Hanks (Henry Durand) Guió_George Gallo Producció_Avi Lerner, Heidi Jo Markel, Richard Salvatore i Julie Gallo Música_Chris Boardman Fotografia_Michael Negrin Muntatge_Augie Hess Disseny de producció_Bob Ziembicki Vestuari_Sara Markowitz Estrena a Espanya_30/04/2008 
Edat_+13 

SINOPSI 

El pobre agent federal es veurà obligat a seguir en una missió força incòmoda: espiar la seva mare i el seu nou amant. Antonio Banderas i Meg Ryan comparteixien cartell per primera vegada en aquesta comèdia romàntica. Escrita i dirigida per George Gallo, la pel·lícula barreja comèdia, romanticisme i acció. Un film per a incondicionals dels seus protagonistes.  

CRÍTICA 

Henry no ho porta gens bé, per molt que la seva promesa Emily l’animi a acceptar-ho, però el pitjor arriba quan Marty s'enamora de Tommy. Seguint ordres del seu cap, Henry haurà d'investigar un lladre d'art que resulta ser el nou promès de la seva mare. 
 
Mi novio es un ladrón suposa el retrobament de dos gèneres: la comèdia romàntica i el cinema de lladres refinats. El seu director i guionista, el popular George Gallo, diu que s'assembla a Con la muerte en los talones i no és estrany si tenim en compte que en la cinta hi ha un criminal sofisticat i atractiu que es replanteja la seva vida quan s'enamora d'una bella dona. L'autor de la història de Dos policías rebeldes i realitzador de títols com Calle 29 o Local color, firma una divertida pel·lícula que parla de la relació mare-fill, l'ocultació de secrets i les segones oportunitats.  
 
Meg Ryan torna a la comèdia, el gènere en el qual se sent més còmoda, després de provar papers més dramàtics en Entre mujeres i Contra las cuerdas. El seu enamorat en la ficció és Antonio Banderas (La leyenda del Zorro), últimament més abocat a la seva feina com a director (El camino de los ingleses). L'encarregat de donar vida al preocupat Henry és Colin Hanks, coprotagonista de Rastro oculto i King Kong. Completa el repartiment, Selma Blair, la qual veurem a la segona part de Hellboy

terra.es

Antonio Banderas, adorat per les dones, respectat pels homes i estimat pels nens, interpreta un lladre d'art buscant per tot el món anomenat ‘Tommy'. "El meu personatge guarda un secret durant tota la pel·lícula", diu l'actor somrient. "És un bon secret i, en certa manera, em permet fer-ho tot amb un somriure."  
 
Meg Ryan ens va fer riure amb Cuando Harry encontró a Sally i plorar amb Cuando un hombre ama a una mujer, i aquesta vegada interpreta Marty. "El meu personatge comença sent una persona temorosa i molt limitada, que no s'atreveix a fer res amb la seva vida, però que es transforma en una persona positiva i oberta a tot, que creu fermament en les oportunitats."  
 
Colin Hanks (fill de Tom Hanks), que va participar en King Kong, interpreta el fill de Marty, Henry. Explica, "Quan Henry se'n va a l'estranger per participar en una missió secreta de l’FBI, la mare que deixa endarrere és una dona amb sobrepès que no es cuida gens. Quan torna després de dos anys sense tenir cap contacte amb ella, és una persona nova. S'ha convertit en una dona bella i atractiva, amb diversos admiradors, una cosa que posa bastant nerviós el meu personatge". 

lahiguera.net


    CineBaix     Joan Batllori, 21     08980 Sant Feliu de Llobregat (Barcelona)     93 666 18 59     cinebaix@cinebaix.com     Disseny web: