IRRESISTIBLE

Fitxa tècnica

Direcció i guió: Ann Turner
País:
Austràlia 
Any: 2006 
Duració: 103 min 
Gènere: drama, thriller
Producció: Tatiana Kennedy i David Parker 
Música: David Hirschfelder
Fotografia:
Martin McGrath 
Muntatge: Ken Sallows 
Disseny de producció: Kim Buddee 
Vestuari: Angus Strathie 

Fitxa artística

Susan Sarandon (Sophie Hartley),
Sam Neill (Craig),
Emily Blunt (Mara Toufiey),
Bud Tingwell (Sam),
Wiliam McInnes (Jimmy),
Georgie Parker (Jen),
Joanna Hunt-Prokhovnik (Elly),
Lauren Mikkor (Ruby)

Sinopsi

Sophie Hartley (Susan Sarandon) és una il·lustradora de prestigi. S'acosta la data límit per entregar un dels seus treballs i l'aterreix la idea de no arribar a temps. També l'angoixa la pressió de no poder revelar un secret del seu passat. Per empitjorar les coses, el seu matrimoni amb Craig (Sam Neill) tampoc funciona. Quan Sophie s'assabenta que ell l'enganya amb una companya de feina –la bella i competent Mara Toufiey (Emily Blunt)–, ningú sembla creure-la. La vida de Sophie comença a enfonsar-se. Té la sensació que l'estan observant, seguint, copiant. Sophie tracta de no caure en la paranoia, però resulta clar que Mara intenta robar-li el seu marit, les seves filles, la seva vida. En aquest joc obsessiu del gat i el ratolí, Sophie depassa la línia del comportament considerat acceptable. Sophie decideix lluitar per recuperar la seva vida. Però descobreix alguna cosa veritablement espantosa. Un secret que, paradoxalment, pot destruir o guarir. Un secret que ho canvia tot…

Crítica

Susan Sarandon i Sam Neill són els protagonistes de la pel·lícula australiana Irresistible . La història se centra en Sophie Hartley, una dona convençuda que és sotjada. Està cada vegada més segura que Mara, la companya de feina del seu marit, vol els seus fills, el seu marit i la seva vida, però ningú la creu. Forçada a provar el seu seny, Sophie es torna cada vegada més paranoica, però, tot seran imaginacions seves? Aquest drama d'intriga està dirigit i escrit per Ann Turner. És la clàssica pel·lícula menor que no acaba directament en el mercat del DVD pel renom d'alguns dels seus actors, encara que si fem un cop d'ull als seus treballs recents, descobrirem que ni Sarandon ni Neill estan comptant per a grans projectes, ni per a grans estudis, ni per a grans directors. Així les coses, fa un temps que accepten treballs menors i aquí s'ajunten en una pel·lícula d'interès mínim. Un dramàs amb tints de suspens, amb argument de telefilm clàssic, i que marxa des del primer minut fins a l'últim al mateix ritme.
yahoo.es


    CineBaix     Joan Batllori, 21     08980 Sant Feliu de Llobregat (Barcelona)     93 666 18 59     cinebaix@cinebaix.com     Disseny web: