A partir d’aquest mes de gener, Sant Feliu de Llobregat s’afegeix a la xarxa de ciutats que projecten
 El Documental del Mes

 
La productora Paral·lel 40 i l’Associació CineBaix han signat un conveni que permetrà projectar
El Documental del Mes
a la capital de la comarca del Baix Llobregat

 

El Documental del Mes és una iniciativa de la productora Paral·lel 40, nascuda l’any 2004 en el marc del projecte europeu CinemaNet Europa, i té com a objectius: acostar el gènere documental al màxim nombre d’espectadors possible, incrementar la presència del documental europeu a les pantalles cinematogràfiques i obrir el documental a nous públics, en concret als adolescents, per tal de donar-los a conèixer una nova forma de consum cultural i d’entreteniment de qualitat.

Amb aquesta finalitat, cada mes s’estrena una pel·lícula documental de qualitat, de temàtica i procedència diversa, a més de 40 sales de Catalunya, Illes Balears, País Valencià i resta de l’Estat espanyol. I des del mes de maig de 2009 també es projecta a Santiago de Xile. Els documentals es projecten en versió original subtitulada en català a Catalunya, Alacant i les Illes Balears, i en versió original subtitulada en castellà a la resta de l’Estat.

Des d’ara, i gràcies al conveni que han signat la productora Paral·lel 40 i l’Associació CineBaix, Sant Feliu de Llobregat s’afegeix a la xarxa de ciutats que projecten El Documental del Mes.

I per començar, aquest mes de gener CineBaix oferirà dos documentals, l’últim del 2009 i el primer del 2010:

el dissabte 9 i el diumenge 10, a les 7 del vespre
Buddha’s lost children (‘Els nens perduts de Buda’). Aquest documental ens endinsa en la història d’un boxejador tailandès convertit en monjo budista que es dedica a l’educació de nens desemparats. Una fotografia impressionant, un treball de filmació íntim i una història convincent fan d’aquesta pel·lícula una experiència extraordinària.

el dissabte 23 i el diumenge 24, a les 7 del vespre
Pensioners Inc. Aquest títol ens obre les portes de la Vita Needle Company, una empresa de Boston on la mitjana d’edat dels seus treballadors és de 74 anys.

 

Sant Feliu de Llobregat, gener de 2010


CineBaix,
04-01-2010

    CineBaix     Joan Batllori, 21     08980 Sant Feliu de Llobregat (Barcelona)     93 666 18 59     cinebaix@cinebaix.com     Disseny web: