II cicle de cinema “Pau, drets humans i interculturalitat”
per a centres d’ensenyament a CineBaix

 

Prop d’un miler d’estudiants de Sant Feliu participaran en la segona edició del cicle de cinema “Pau, drets humans i interculturalitat”, que tindrà lloc a CineBaix del 14 al 18 de desembre. Aquest cicle, adreçat a centres d’ensenyament de primària i secundària, està organitzat per l’Associació CineBaix i compta amb el suport de l’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat i la Universitat de Barcelona.

El cicle inclou pel·lícules, amb una clara vocació pedagògica, que poden constituir-se en instruments d’aprenentatge atractius sobre la cultura de la pau, els drets humans o el respecte a la diversitat cultural.

Del 14 al 18 de desembre, es podran veure cinc títols de producció recent, de diversos gèneres i procedències: L’esperit del bosc (adreçada al cicle mitjà de primària), Una amistat inoblidable (per al cicle superior de primària), Grizzly man (per a primer i segon d’ESO), Fast food nation (per a tercer i quart d’ESO) i Nuestro pan de cada día (per a batxillerat i cicles formatius). Les projeccions es complementen amb una guia didàctica amb propostes de treball a l’aula.

La propera cita del cicle de cinema “Pau, drets humans i interculturalitat” serà del 22 al 26 de març de 2010. Per a més informació es pot consultar el web www.cinebaix.com


CineBaix,
09-12-2009

    CineBaix     Joan Batllori, 21     08980 Sant Feliu de Llobregat (Barcelona)     93 666 18 59     cinebaix@cinebaix.com     Disseny web: