CineBaix guanya el premi de reconeixement cívic del Baix Llobregat

Divendres es va celebrar a Sant Andreu de la Barca l'entrega dels V Premis de reconeixement cultural del Baix Llobregat, que atorga cada dos anys el Centre d'Estudis Comarcals del Baix Llobregat. En aquesta edició CineBaix ha rebut el premi Joan N. Garcia-Nieto de reconeixement cívic. Un premi que simbolitza l'esforç de totes les persones que han fet possible el renaixement i la consolidació del nostre cinema des que, un 15 de febrer de 2004, tanqués l'antic cinema Guinart.

La cerimònia d'entrega es va celebrar el passat divendres 23 de novembre a la Societat Casino de Sant Andreu de la Barca. El premi Joan N. Garcia-Nieto de reconeixement cívic que ha guanyat CineBaix és un dels 12 que concedeix el Centre d'Estudis Comarcals del Baix Llobregat. En la mateixa categoria, el jurat va considerar finalistes l'Associació d'amics del museu de Gavà i l'Associació cultural Projecte Loc, de Cornellà. En l'edició especial del butlletí que edita el CECBLL, es defineix CineBaix com un "projecte [...] que representa la lluita efectuada directament per part de la societat civil santfeliuenca per evitar el tancament d'un cinema tradicional". També destaca el mèrit que representa "mantenir de manera voluntària i exemplar la programació d'aquesta sala d'exhibició cinematogràfica que, amb el nom de CineBaix, -tota una declaració de principis-, ha aconseguit estabilitat i eficàcia".

CineBaix,
23-11-2007

    CineBaix     Joan Batllori, 21     08980 Sant Feliu de Llobregat (Barcelona)     93 666 18 59     cinebaix@cinebaix.com     Disseny web: