Aquest cap de setmana torna el Cinefòrum a CineBaix

Després de gairebé dos anys d'inactivitat, tornen a Sant Feliu de Llobregat les sessions de Cinefòrum de la mà de l'associació CineBaix. Per a la primera sessió, que se celebrarà aquest divendres 3 de febrer a partir de les 22.00 hores al cinema CineBaix (Joan Batllorí, 21), es projectarà el documental satíric italià Viva Zapatero! , dirigit per la periodista Sabina Guzzanti. El film estarà presentat pel director del programa de TV3 30 minuts Joan Salvat. A més d'aquesta sessió inaugural del Cinefòrum, el proper 17 de febrer també està programada la projecció del film nominat a l'Oscar a la millor pel·lícula de parla no anglesa aquest 2006, Paradise now , amb la participació dels corresponsals de TV3 al Pròxim Orient.

Des que el cinema CineBaix tornés a obrir les seves portes al passat mes de novembre, la posada en marxa del Cinefòrum ha estat una prioritat per a l'entitat que el gestiona, també anomenada CineBaix. Una comissió de voluntaris s'encarrega de la programació d'aquest espai de debat, així com de contactar amb els convidats que presenten el film, que tindrà una continuïtat mensual fins al proper mes de juny, data en la qual es revisarà el conveni de cessió de la sala d'exhibició cinematogràfica per part de l'Ajuntament a l'entitat CineBaix.

Els Cinefòrum van tenir un gran protagonisme a la darrera època de l'antic Cinema Guinart, actual CineBaix. Llavors era impulsat pel Cine Fòrum de l'Ateneu Santfeliuenc. Precisament la darrera sessió cinematogràfica del Cinema Guinart va ser un Cinefòrum, en el qual es va projectar La vida que te espera del director Manuel Gutiérrez Aragón.

Israel Ruiz,
01-02-2006

    CineBaix     Joan Batllori, 21     08980 Sant Feliu de Llobregat (Barcelona)     93 666 18 59     cinebaix@cinebaix.com     Disseny web: