CineBaix aconsegueix un miler d'espectadors
en el seu primer cap de setmana

Després del gran èxit viscut a la seva nit d'estrena, celebrada el passat divendres 4 de novembre, continuen les bones noticies per a CineBaix. Al seu primer cap de setmana com a recuperat espai per a l'exhibició cinematogràfica a Sant Feliu de Llobregat, CineBaix, l'antic cinema Guinart, ha aconseguit un miler d'espectadors a les seves quatre sales. El divendres, nit inaugural, va ser el dia de màxima afluència de públic, amb un total de 493 espectadors que van omplir la sessió inaugural celebrada a les sales 1 i 2 de CineBaix, amb les pel·lícules Princesas i No sos vos, soy yo , respectivament. L'acte d'inauguració va comptar amb la presentació de la periodista Mari Pau Huguet, i dels parlaments del crític de cinema Jaume García, la guionista Maite Carranza, la directora Rosa Vergés, el president de CineBaix Jordi Alemany i l'alcalde de Sant Feliu, Juan Antonio Vázquez.

Ja en horari normal de projeccions, el dissabte 175 persones van apropar-se a CineBaix per gaudir alguna de les quatre pel·lícules programades (a més de les ja esmentades, La historia del camello que llora i Madagascar ). Finalment, el diumenge 6 van ser 330 els espectadors que van completar aquest primer cap de setmana de CineBaix. Aquests resultats es completaran amb els espectadors que acudeixin avui dilluns, dia de l'espectador a CineBaix.

L'associació CineBaix, encarregada de la gestió d'aquest cinema durant els propers 9 mesos, vol agrair a tots els ciutadans i ciutadanes, invitats, institucions i mitjans de comunicació, així com molt especialment als voluntaris que amb els seu esforç han possibilitat la tornada del cinema de qualitat a Sant Feliu, el gran recolzament mostrat a CineBaix en aquest primer cap de setmana de projeccions.

Israel Ruiz,
7-11-2005

    CineBaix     Joan Batllori, 21     08980 Sant Feliu de Llobregat (Barcelona)     93 666 18 59     cinebaix@cinebaix.com     Disseny web: