Inici
Presentació
Programació
Directors/es
Mostra i educació
Notícies
Edicions anteriors
Índex de pel·lícules
Entrades i abonaments
Organització
Com arribar-hi
Mitjans de comunicació
Contacte
Inscripció
Programació
      → Totes les pel·lícules es projectaran subtitulades en català o castellà.
      →Hi haurà traducció consecutiva de les presentacions i debats de cada jornada.
Programació a CineBaix Programació a la Filmoteca de Catalunya

ELS CORS CREMATS
(Les coeurs brûlés)
Fitxa tècnica


Nacionalitat, any: Marroc, 2007 Direcció: Ahmed El Maanouni Guió: Ahmed El Maanouni Diàlegs: Abdelhak Berni; Ahmed El Maanouni
Productor: Ahmed El Maanouni Co-productor: Ali Kettani Cinematografia: Pierre Boffety So: Faouzi Thabet Casting: Abdelhak Berni
Edició: Oussama Oussidhom Música: Abdel-Hamid Ibnou Moutahar; Mohamed Derhem Intèrprets:Hicham Bahloul (Amin), Mohamed Derhem (Ba Jalloul), Mohamed Merouazi (Aziz), Azelarab Alkaghat (The Uncle), Amal Setta (Hourya), Nadia Alami (Batoul)
Producció i distribució: Badria Jaidi (Rabi Films Production) Format: Blanc i negre_35mm
Duració:
84 minuts
Idioma Original: VO àrab amb subtítols en català
SINOPSI

Pel·lícula guanyadora del passat Festival Nacional de Cinema de Tànger, narra la història d’Amin, un jove arquitecte marroquí que viu a París, i torna a Fez davant la imminent mort del seu tiet, l’home que el va criar. La tornada a la seva ciutat natal l’obligarà a enfrontar-se al dolor del passat que romania oblidat, però que ara es presenta amb tota la seva cruesa.

BIOGRAFIA /FILMOGRAFIA DELS DIRECTORS

Ahmed El Maanouni (Casablanca, Marroc, 1944). Escriptor, Cinematògraf, Director i Productor. Nascut a Casablanca el 1944, Marroc. Va estudiar cinema a INSAS a Brussel.les i teatre a la Universitat de Teatre de les Nacions a París. És l’autor de la pel.lícula Alyam Alyam ( 1978), un títol emblemàtic del nou cinema àrab en el qual realitza una crònica de la vida rural a la regió de Casablanca. Fou convidat per Martin Scorsese al Festival de Cannes per presentar el projecte del cineasta de la “Fundació del Cinema Mundial".  És membre fundador de l’Associació de Cineastes Àrabs de França i del Grup d’Autors, Directors i Productors de Marroc ( GARP). També és Delegat de la Càmera Marroquina de Productors d’Europa.
IMATGES
   
CONTACTES
Badria Jaidi
RABII FILMS PRODUCTIONS
41 rue Karachi 20000 CASABLANCA-MOROCCO
Tel:
 0021268143309 - Fax: 0021222442125
Correu electrònic: rabiifilms@menara.ma
 
Disseny i manteniment web: Xavier Bachs