CICLE DE CINEMA CLÀSSIC
“Estimar el cinema” 2006-2007

El cicle de cinema clàssic “Estimar el cinema” és una iniciativa desenvolupada per l'associació CineBaix al llarg de la temporada d'exhibició 2006-2007 de recuperar, amb una freqüència d'una projecció mensual, títols clàssics de la història del cinema.
L'objectiu d'aquest cicle és doble: per una banda, es tracta de recuperar títols incrustats en el subsconcient de la memòria cinèfila que, bé per la seva projecció llunyana als canals de televisió o bé per només estar editats en DVD, no ha estat possible retrobar-lo darrerament en les pantalles cinematogràfiques. Per l'altra banda, la funció d'aquest cicle és clarament pedagògica ja que, encara que no es pretén ser un aula de cinema , si vol ser una primera presentació i introducció a alguns dels elements principals de la història del cinema i la seva sintaxi. I com no, també una introducció sentimental a la màgia d'uns títols que, d'una manera o altre, són peces inoblidables per a diverses generacions de cinèfils.

Tornar

 

    CineBaix     Joan Batllori, 21     08980 Sant Feliu de Llobregat (Barcelona)     93 666 18 59     cinebaix@cinebaix.com     Disseny web: