CREED III

Direcció: Michael B. Jordan Guió: Zach Baylin, Keenan Coogler (història: Ryan Coogler, Keenan Coogler, Zach Baylin) País: EUA Durada: 116 min Any: 2023 Gènere: Drama Interpretació: Michael B. Jordan, Tessa Thompson, Jonathan Majors, Phylicia Rashad, Florian Munteanu, Selenis Leyva, Spence Moore II, Tony Bellew, Michelle Davidson, Thaddeus J. Mixson Música: Joseph Shirley Fotografia: Kramer Morgenthau Distribuïdora: Warner Bros Estrena a Espanya: 03/03/2023

No recomanada per a menors de 12 anys

Doblada en espanyol

SINOPSI

Adonis Creed ja ha arribat al cim de la seva carrera i no té res més que demostrar al món de la boxa. Convertit en un ídol d'aquesta boxa passa els seus dies envoltat de la família i els éssers estimats. Tot i això, tot canviarà quan torni un fantasma de la seva infància. El seu amic de joventut, el Damián, acaba de sortir de la presó i vol demostrar tot el que ha après de boxa aquests anys. Per això, voldrà enfrontar-se en el quadrilàter amb el seu antic amic. Adonis Creed haurà d'enfrontar-se a aquest adversari, que no només vol treure-li el títol de boxejador, sinó que vol destruir-lo.

(Sensacine)

CRÍTICA


    CineBaix     Joan Batllori, 21     08980 Sant Feliu de Llobregat (Barcelona)     93 666 18 59     cinebaix@cinebaix.com     Disseny web: