VIAJE AL PARAÍSO

Títol original: Ticket to Paradise Direcció: Ol Parker Guió: Daniel Pipski, Ol Parker País: EUA Durada: 104 min Any: 2022 Gènere: Comèdia Interpretació: George Clooney, Julia Roberts, Kaitlyn Dever, Billie Lourd, Lucas Bravo, Senayt Mebrahtu, Talha Şentürk, Maxime Bouttier, Leo Castro, Murran Kain, Sean Lynch, Isaac Priest, Romy Poulier, Vanesa Everett, Cintya Dharmayanti, Rachel Sinclair, Dorian Djoudi, Rowan Chapman Fotografia: Ole Bratt Birkeland Distribuïdora: Universal Pictures Estrena a Espanya: 09/09/2022


Apta per a tots els públics

Versió doblada en espanyol

SINOPSI

El David i la Georgia són una parella de divorciats que molt a desgrat seu han de tornar a reunir-se després de molt de temps. El motiu? La seva filla Lily ha decidit casar-se a Bali amb un jove que hi ha conegut i diu que és l'amor de la seva vida. Disposats a esmenar errors del passat i que la seva filla no visqui el mateix que els va passar a ells, la Georgia i el David faran tot el possible per arruïnar aquest casament.

(Sensacine)






CRÍTICA

Julia Roberts té un magnetisme que va molt més enllà del seu inqüestionable talent i el seu ample somriure. No es pot qualificar, és quelcom que transcendeix la ficció quan l'actriu pren la pantalla per explicar-nos una història. En el cas de les d'amor, aquestes de les quals es va apoderar als 90, amb la seva simple presència fa creure, fins i tot al més cínic, en prínceps amb limusina, llibreters darrere de portes blaves i millors amics destinats a estimar-se per sempre.
La pèl-roja torna a la ‘rom-com’ [comèdia romàntica] amb aquest magnetisme intacte. Ho fa en una indústria diferent, millorada, que per fi accepta que els seus actors superin la barrera dels 30 anys o que la protagonista femenina pugui tenir un xicot jovenet i una mica ximple.

Viaje al paraíso és tot el que un amant de la comèdia romàntica demana a una pel·lícula d'aquestes característiques per capbussar-se en les trames més absurdes: una dissecció de l'amor en totes les seves formes (romanç, amistat, família, amor propi!) tremendament entretinguda, amb el tàndem Julia-George (Clooney, tan rondinaire que resulta irresistible) entregat al ressentiment, les pulles i el viatge d'autodescobriment d'uns ex que intenten evitar que la seva filla es casi a Bali.

L'aposta no es lliura dels clixés molt fàcils ni dels girs predictibles tan propis del gènere, però és part de l'encant d'aquests films; l'espectador anhela un final feliç i només exigeix ​​gaudir del viatge. I tant que en gaudim entregant-nos al carisma i la vis còmica dels protagonistes, en constant guerra dialèctica, així com a uns secundaris (menció especial per a Billie Lourd) a l'alçada d'aquesta utopia paradisíaca, hilarant i esperançadora.

Deu ser que una bona ‘rom-com’ és la fantasia que necessitàvem després d'aquests anys de pandèmia; deu ser que Roberts i Clooney ens convencen facin el que facin; deu ser que fins i tot el cor cinèfil més cínic desitjava tornar a creure en les històries d'amor

Janire Zurbano – Cinemanía

    CineBaix     Joan Batllori, 21     08980 Sant Feliu de Llobregat (Barcelona)     93 666 18 59     cinebaix@cinebaix.com     Disseny web: