42 SEGUNDOS

Direcció: Dani de la Orden, Àlex Murrull Guió: Carlos Franco País: Espanya Durada: 110 min Any: 2022 Gènere: Drama Interpretació: Jaime Lorente, Álvaro Cervantes, Alex Maruny, Roger Casamajor, Pep Ambròs, Cristian Valencia, Marc Bonnin, Eduardo Castresana, Alfons Nieto, Julia Lara, Elisabet Terri, Xesc Cabot, Bárbara Mestanza Fotografia: Àlex Murrull Distribuïdora: Universal Pictures Estrena a Espanya: 02/09/2022

Pendent de qualificació             

Versió original en espanyol


SINOPSI

Olimpíades 1992, Barcelona. L'equip espanyol de waterpolo no passa pel millor moment i estan a punt de competir amb esportistes d'elit de tot el món. Necessiten un cop de sort que arribarà en forma d'un entrenador exigent, les tècniques de treball del qual són més que qüestionables. A més, a l'equip es respira rivalitat entre dos dels seus líders: Manel Estiarte i Pedro García Aguado. Tot i això, gràcies al suport dels seus seguidors, el treball en equip i la il·lusió de tot un país faran que totes les seves esperances es materialitzin en l’èxit.

(Sensacine)







CRÍTICA

 


    CineBaix     Joan Batllori, 21     08980 Sant Feliu de Llobregat (Barcelona)     93 666 18 59     cinebaix@cinebaix.com     Disseny web: