UN EMBOLIC INESPERAT

Títol original: Tout nous sourit Direcció: Melissa Drigeard Guió: Melissa Drigeard, Vincent Juillet País: França Durada: 98 min Any: 2020 Gènere: Comèdia Interpretació: Elsa Zylberstein, Stéphane De Groodt, Guy Marchand, Anne Benoît, Émilie Caen, Karidja Touré, Giovanni Cirfiera, Chine Thybaud, Grégoire Didelot, Baptiste Clavely, Rio Vega, Adil Dehbi, Jeanne Arènes Música: Brad Thomas Ackley Fotografia: Myriam Vinocour Distribuïdora: Adso Films Estrena a Espanya: 24/06/2022

Pendent de qualificació
Doblada en català


SINOPSI

La vida somriu a l’Audrey i en Jérôme. Tenen tres fills meravellosos i una vida professional perfecta. Un cap de setmana, decideixen viatjar cadascun pel seu compte... Amb els seus respectius amants. Només que tots dos han tingut la mateixa idea: anar a casa seva.

(FilmAffinity)






SOBRE LA PEL·LÍCULA

El 24 de juny, ADSO Films estrena a cinemes Un embolic inesperat, la nova pel·lícula de Melissa Drigeard (Jamais le premier soir) protagonitzada per Elsa Zylberstein (Hace mucho que te quiero, Sobre ruedas), Stéphane De Groodt (No molestar, El juego) i Guy Marchand (Dans Paris, Après lui).


Un embolic inesperat és una comèdia francesa que gira al voltant de la família, la parella i la mentida en to amable i delicat. El seu actor protagonista, Stéphane De Groodt, reflexiona sobre la pel·lícula:

“Ens adonem que no totes les veritats són bones per explicar, i que la veritat està disfressada per la nostra pròpia percepció de la realitat. Prefereixo una mentida sincera que una veritat falsa, és gairebé un punt de vista filosòfic! Perquè passem molt de temps mentint, mentint-nos a nosaltres mateixos, i cal molt de valor per dir la veritat.”

A Un embolic inesperat, la vida somriu a l’Audrey i al Jérôme. Tenen tres fills meravellosos i una vida professional perfecta. Un cap de setmana, decideixen viatjar cadascun pel seu compte… amb els seus respectius amants. Només que tots dos han tingut la mateixa idea: anar a casa seva.

David Pérez “Davicine” – noescinetodoloquereluce.com

 


    CineBaix     Joan Batllori, 21     08980 Sant Feliu de Llobregat (Barcelona)     93 666 18 59     cinebaix@cinebaix.com     Disseny web: