RATOLINS I GUINEUS. UNA AMISTAT D'UN ALTRE MÓN

Títol original: I mysi patrí do nebe  Direcció: Jan Bubenicek, Denisa Grimmová Guió: Jeffrey Hylton, Richard Malatinský, Alice Nellis Novel·la: Iva Procházková País: República Txeca Durada: 88 min Any: 2021 Gènere: Animació Música: Krzysztof A. Janczak Fotografia: Animació, Radek Loukota Distribuïdora: Pack Magic Estrena a Espanya: 26/11/2021

Apta per a tots els públics, especialment recomanada per a la infància


Doblada en català, s’exhibeix també amb subtítols, per fomentar la lectura i fer-lo accessible a infants amb dificultats auditives


SINOPSI

Aquest és un film sobre dos enemics mortals, la ratolina Valentina i la guineu Víctor, que es retroben al cel després de patir un malaurat accident. Però al cel han perdut els seu instint natural i s’han fet molt amics. Esperen poder seguir sent amics quan tornin a la Terra, però reneixen amb els papers canviats. Gràcies a la força de l’amistat aconseguiran allò que semblava impossible.

Ratolins i guineus. Una amistat d’un altre món parla de l’esperança, la recerca de l’amor i la valentia, i de com acabar amb els prejudicis i superar un passat dolorós. Aquesta pel·lícula demostra que tot allò que sembla un final, pot ser el principi d’una altra història, i que encara que sembli invencible, també es pot superar.

(packmagic.cat)




CRÍTICA


    CineBaix     Joan Batllori, 21     08980 Sant Feliu de Llobregat (Barcelona)     93 666 18 59     cinebaix@cinebaix.com     Disseny web: