DOS COL·LEGUES I LA GRAN BÈSTIA

Títol original: Knutsen & Ludvigsen 2 - Det store dyret Direcció: Gunhild Enger, Rune Spaans Guió: Øystein Dolmen País: Noruega Durada: 77 min Any: 2020 Gènere: Animació, infantil Fotografia: Animació, Rune Spaans Distribuïdora: Paycom Multimedia Estrena a Espanya: 15/10/2021

Apta per a tots els públics, especialment recomanada per a la infància
Doblada en català


SINOPSI

La vida al túnel va bé per al Tootson i el Ludiwood. Allà tenen una vida plena de cançons, torrades amb melmelada i bromes. Però un dia hi arriba una conductora de tren, amb una carta de desallotjament: els túnels són per a trens, no per a persones, i tots han de sortir d'allà immediatament. No obstant això, el Tootson i el Ludiwood tenen una idea: l'avi del primer segurament pot salvar-los. El llegendari pirata Capità Tootson té una cama de fusta i una temuda reputació Però on és? Els dos col·legues s'embarcaran en una aventura salvatge per trobar el mariner i salvar la seva casa al túnel.

(FilmAffinity)

 



CRÍTICA

 


    CineBaix     Joan Batllori, 21     08980 Sant Feliu de Llobregat (Barcelona)     93 666 18 59     cinebaix@cinebaix.com     Disseny web: