MI AMIGO PONY

Títol original: Poly Direcció: Nicolas Vanier Guió: Maxime Giffard, Jérôme Tonnerre, Nicolas Vanier (Novela: Cécile Aubry) País: França Durada: 102 min Any: 2020 Gènere: Aventures Interpretació: François Cluzet, Julie Gayet, Patrick Timsit, Elisa de Lambert, Orian Castano, Patrick de Valette, Matthieu Pillard, Anne-Marie Pisani, Luc Palun, Jean-Jérôme Esposito Música: Éric Neveux Fotografia: Christophe Graillot Distribuïdora: A Contracorriente Films Estrena a Espanya: 30/12/2020

Tots els públics 

Doblada en espanyol

SINOPSI

Pel·lícula que explica la història de la Cécile, una nena de 10 anys que es muda al sud de França amb la seva mare Louise. La integració amb els altres nens del poblet no és fàcil. Quan un circ ambulant s'instal·la al poble, la Cécile descobreix que en Poly, el poni estrella de l'espectacle, és maltractat. És llavors quan decideix protegir-lo i planejar la seva fugida. Perseguits per en Brancalou, l'inquietant director del circ, i el misteriós Victor, la Cécile i en Poly s'embarquen en un veritable viatge iniciàtic i una increïble història d'amistat.

(Sensacine



CRÍTICA

 

 


    CineBaix     Joan Batllori, 21     08980 Sant Feliu de Llobregat (Barcelona)     93 666 18 59     cinebaix@cinebaix.com     Disseny web: