WISDOM TOOTH

Direcció: Liang Ming
Any: 2019
Durada: 104′
Idioma: VOSE
Gènere: Drama
Xina
SECCIÓ DISCOVERIES

SINOPSI

Gu Xi està a punt de perdre la seva ocupació a causa de la seva precària situació com a immigrant. El seu germà, Guliang, també veu amenaçada la seva feina de peixater, quan un vessament de petroli a alta mar contamina el subministrament. Aquest no té més remei que incorporar-se a una nova feina com a guarda de seguretat. Gualing s'enamora de Qingchang, una jove que ha tornat a casa per viure amb el seu pare que treballa per a la màfia. Ella decideix oferir-li una habitació al pis que comparteix amb la seva germana, i Gu Xi comença a sentir gelosia, fins que la relació amb el seu germà es deteriora.



Biografia del director

Liang Ming
va néixer en 1984 i va estudiar Arts Escèniques, participant en diverses pel·lícules com a assistent de direcció. Tooth  of  Wisdom és el seu primer llargmetratge com a director. Amb aquesta producció va obtenir el IFF Project Award en el 15° Festival Internacional de Cinema de Shanghái, i el BIFF Project Award en el 8° Festival Internacional de Cinema de Pequín


    CineBaix     Joan Batllori, 21     08980 Sant Feliu de Llobregat (Barcelona)     93 666 18 59     cinebaix@cinebaix.com     Disseny web: