NHA HARN

Direcció: Chantana Tiprachart
Any: 2019
Durada: 120′
Idioma: VOSE i VOSCAT
Gènere: Drama
Tailàndia

SINOPSI

La Yupin és una noia que s'envolta d'una colla d'amics: Tlemai, Calcium, Peggy i Hoygy, els quals passen més temps al carrer i ballant Nha Harn que a l'escola. Un dia, coneix en Singto, un jove que ven collarets al costat d'un temple, però tot acaba abans de començar. De sobte coneixerà en Sawan, un noi que toca l’òrgan de bambú a la banda del col·legi, i que reuneix totes les qualitats. No obstant això, la Yupin se n'anirà a ballar Nha Harn a una altra província on es retrobarà amb en Singto, la pèrdua del qual no sembla haver superat.

Biografia del director

Chantana Tiprachart es va graduar en Comunicació Artística en la Facultat d'Humanitats i Ciències Socials de la Universitat de Burapha. El que més li interessa és la problemàtica social de la societat contemporània i totes aquelles qüestions relacionades amb la identitat i la pertenecia al territori. Tiprachart utilitza el cinema com a eina per a contribuir a la comprensió de l'altre. Amb aquesta pel·lícula, Nha Harn, la directora parla de les formes de vida dels adolecentes que creen en el Morlam, un estil de música tradicional


    CineBaix     Joan Batllori, 21     08980 Sant Feliu de Llobregat (Barcelona)     93 666 18 59     cinebaix@cinebaix.com     Disseny web: