VOLANT JUNTS

Títol original: Donne-moi des ailes Direcció: Nicolas Vanier Guió: Lilou Fogli, Christian Moullec, Matthieu Petit, Nicolas Vanier País: França Durada: 113 min Any: 2019 Gènere: Aventures Interpretació: Jean-Paul Rouve, Mélanie Doutey, Lilou Fogli, Dominique Pinon, Louis Vazquez, Philippe Magnan, Ariane Pirié, Grégori Baquet Música: Armand Amar Fotografia: Eric Guichard Distribuïdora: A Contracorriente Films Estrena a Espanya: 31/01/2020

Apta per a tots els públics
Doblada en català

 

SINOPSI

En Christian és un científic especialitzat en les oques salvatges i els seus processos de migració. El seu fill, un adolescent obnubilat pels videojocs, no vol passar unes vacances amb el seu pare, en plena natura. No obstant això, pare i fill s'uneixen en una aventura increïble: salvar una espècie en perill d'extinció amb l'ajuda d'un ultralleuger. Emprenen junts un viatge fascinant pels cels d'Europa. Basada en una història real.


(FilmAffinity.com)
CRÍTICA

 

Apassionant pel·lícula basada en un increïble història real

Volant junts és una pel·lícula que arriba de França triomfant. El seu títol original és Donne-moi des ailes, que pot traduir-se com Dona’m ales. Un títol més que perfecte, ja que resumeix a la perfecció el missatge d'aquesta bonica cinta.

Christian és un científic especialitzat en les oques salvatges i els seus processos de migració. I el seu fill, un adolescent obnubilat per les tecnologies. No obstant això, pare i fill s'uniran en una aventura increïble: salvar una espècie en perill d'extinció amb l'ajuda d'un ultralleuger. Emprenen junts un viatge fascinant pels cels d'Europa.

La pel·lícula està basada en una increïble història real, en què el nostre protagonista, en Thomas, farà tot el possible per acabar la missió i salvar les seves oques.

És una pel·lícula amb una poderosa història de creixement personal. Un exemple a seguir en la cura de la natura. Un exemple del fet que una sola persona pot canviar-ho tot i salvar tota una espècie en perill d'extinció.

Es tracta d'una increïble història de superació, on veiem el costat més humà i natural. Un poderós missatge que ens impressiona a qualsevol edat, però sobretot a nens i adolescents. Per això és una pel·lícula estupenda per veure-la en família. Els valors com el sacrifici, l'esforç, els principis, la moral personal, la conservació de la natura, la importància de les petites coses, el valor de la família, etc., són tractats de manera excel·lent. Tots ells inclosos en aquesta increïble i apassionant aventura protagonitzada per unes oques i un nen decidit a no rendir-se.

Per acabar, volia citar un proverbi indi que s'esmenta en aquesta mateixa pel·lícula i que ens transmet un poderós missatge: «No heretem la Terra dels nostres avantpassats, l'agafem prestada dels nostres descendents».

Juanjo Cainzos – Tierraceroblog.com


    CineBaix     Joan Batllori, 21     08980 Sant Feliu de Llobregat (Barcelona)     93 666 18 59     cinebaix@cinebaix.com     Disseny web: