ESPIES DISFRESSATS

Títol original: Spies in Disguise Direcció: Troy Quane, Nick Bruno Guió: Brad Copeland, Lloyd Taylor País: EUA Durada: 101 min Any: 2019 Gènere: Animació, comèdia Música: Theodore Shapiro Fotografia: Animació Distribuïdora: The Walt Disney Company Iberia Estrena a Espanya: 25/12/2019

No recomanada per a menors de 7 anys

Doblada en català

SINOPSI

El superespia Lance Sterling i el científic Walter Beckett són gairebé pols oposats. En Lance és tranquil, afable i cavallerós. En Walter no. Però el que li falta a en Walter d'habilitats socials ho compensa amb enginy i inventiva, amb els quals crea increïbles artefactes que en Lance utilitza en les seves èpiques missions. Però quan els esdeveniments fan un gir inesperat, en Walter i en Lance de sobte han de confiar l'un en l'altre d'una manera completament nova. I si aquesta estranya parella no pot aprendre a treballar en equip, tothom estarà en perill. Adaptació al llargmetratge del curt d'animació homònim, dirigit i escrit per Lucas Martell el 2009.

(FilmAffinity.com)

CRÍTICA

 


    CineBaix     Joan Batllori, 21     08980 Sant Feliu de Llobregat (Barcelona)     93 666 18 59     cinebaix@cinebaix.com     Disseny web: