QUIEN A HIERRO MATA

Direcció: Paco Plaza Guió: Juan Galiñanes, Jorge Guerricaechevarría País: Espanya Durada: 107 min Any: 2019 Gènere: Thriller, drogues Interpretació: Luis Tosar, María Vázquez, Tania Lamata, Ismael Martínez, Pablo Guisa Koestinger, Dani Currás, Marcos Javier Fernández Eimil, María Luisa Mayol, Víctor Duplá, Enric Auquer, Xoán Cejudo, Alberto Abuín Música: Maika Makovski Fotografia: Pablo Rosso Distribuïdora: Sony Pictures Entertainment Estrena a Espanya: 30/08/2019

No recomanada per a menors de 16 anys
Versió original en castellà

SINOPSI

En un poble de la costa gallega hi viu el Mario, un home exemplar. A la residència d'avis on treballa com a infermer tots l'aprecien. Quan el narco més conegut de la zona, Antonio Padín, acabat de sortir de la presó, ingressa a la residència, el Mario tracta que l’Antonio es senti com a casa.


Ara, els dos fills de Padín, el Kike i el Toño, estan al comandament del negoci familiar. L’error en una operació portarà el Kike a la presó i els generarà un gran deute amb un proveïdor colombià. El Toño recorrerà a l'infermer perquè intenti convèncer el seu pare que assumeixi el deute. Però el Mario té els seus propis plans.

(Filmaffinity.com)
CRÍTICA

 

 


    CineBaix     Joan Batllori, 21     08980 Sant Feliu de Llobregat (Barcelona)     93 666 18 59     cinebaix@cinebaix.com     Disseny web: