SPIDER-MAN: HOMECOMING

Direcció: Jon Watts Guió: John Francis Daley, Jonathan Goldstein, Christopher Ford, Chris McKenna, Jon Watts, Erik Sommers (personatges: Steve Ditko, Stan Lee) País: EUA Durada: 133 min Any: 2017 Gènere: Fantàstic, acció, comèdia, ciència-ficció Interpretació: Tom Holland, Robert Downey Jr, Michael Keaton, Marisa Tomei, Jacob Batalon, Zendaya Música: Michael Giacchino Fotografia: Salvatore Totino Distribuïdora: Sony Estrena a Espanya: 28/7/2017

No recomanada per a menors de 7 anys

Doblada en castellà

SINOPSI

Peter Parker comença a experimentar la seva acabada de descobrir identitat com el superheroi Spider-Man. Després de l'experiència viscuda amb els Venjadors, Peter torna a casa, on viu amb la seva tia (Marisa Tomei). Sota l'atenta mirada del seu mentor Tony Stark (Robert Downey Jr.), Peter intenta mantenir una vida normal com qualsevol jove de la seva edat, però irromp en la seva rutina diària el nou malvat Voltor (Michael Keaton) i, amb ell, el més important de la vida de Peter començarà a veure’s amenaçat.


(Filmaffinity.com)

CRITICA

La reinvenció de Tom Holland

Què opinen els crítics de 'Spider-Man: Homecoming'?


Si les primeres reaccions a Spider-Man: Homecoming eren molt lloadores per al treball de Tom Holland i del nou malvat, Michael Keaton, les primeres crítiques no podien ser menys. Per a molts, es tracta d'una pel·lícula fresca i divertida... però no tots n’estan convençuts.

Spider-Man: Homecoming, la reinvenció de l’enfilamurs encarnada per Tom Holland, arribarà a les pantalles americanes el proper 7 de juliol. Al nostre país no podrem gaudir-la fins al dia 28, però com era d'esperar, ja comencen a arribar les primeres crítiques de la cinta de Jon Watts. I malgrat que moltes l'assenyalen com l'encarnació més divertida de Peter Parker, no tots n’estan convençuts.

Pel que sembla, Homecoming ha tornat a demostrar que Spider-Man no és un dels superherois més estimats dels fans per mera casualitat. Però això no ha estat prou per convèncer els crítics que una franquícia pot renéixer una i altra vegada si canvies d'elenc i d'actitud.

"És ocasionalment emocionant, però sovint frustrant", assenyala John DeFore de The Hollywood Reporter en el seu article. "Representa un pas en fals creatiu per a l'estudi, encara que possiblement els fans gaudiran molt més amb aquest Spider-Man que amb el The Amazing ..., d'Andrew Garfield", afegeix el crític. Per la seva part a Screen Internacional opinen que "és un sòlid reinici, entretingut i atractiu, que pot deixar els espectadors amb l'esperança que les versions posteriors siguin una mica millors".

Un altre gran problema, segons Screenrush, no és la manca de bons personatges, sinó tot el contrari. "El problema no és que els molts personatges de la pel·lícula siguin dolents, el problema és que la majoria d'ells són fabulosos, i Homecoming, tot i durar 133 minuts, no té temps per a tots ells", va escriure. "La pel·lícula treballa dur per col·locar Spider-Man en l'Univers Cinematogràfic de Marvel (UCM)".

[...] Peter Travis, de Rolling Stone, mira més cap al futur quan diu que "hi ha una càrrega espontània en la pel·lícula, una innocència eufòrica, que fa que sigui un antídot molt necessari per a una fórmula de franquícia obsoleta". A The Guardian assenyalen que, tot i buscar la connexió amb l’UCM, la pel·lícula té "un guió fermament elaborat que construeix els ponts amb cura".

"La narració en comptes del fred comercialisme és aparentment la principal preocupació de la pel·lícula. Hi ha enginy, intel·ligència i una trama inventiva que serveix com a recordatori de com de divertides poden arribar a ser aquestes pel·lícules", va afegir Benjamin Lee en la publicació. Així, doncs, segons sembla, deixant de banda pretensions més grans, sembla que el nou Spidey de Tom Holland, ens farà passar una estona agradable i desenfadada aquest estiu.

Adrián de Miguel – Fotogramas.es



    CineBaix     Joan Batllori, 21     08980 Sant Feliu de Llobregat (Barcelona)     93 666 18 59     cinebaix@cinebaix.com     Disseny web: