EL CONTABLE

Títol original: The Accountant Direcció i guió: Gavin O'Connor i Bill Dubuque País: EUA Durada: 128 min Any: 2016 Gènere: Thriller, drama Interpretació: Ben Affleck, Anna Kendrick, J.K. Simmons, Jon Bernthal, John Lithgow, Jeffrey Tambor, Cynthia Addai-Robinson, Fernando Chien, Seth Lee, Michael Beasley, David Anthony Buglione, Jason MacDonald, Ron Prather, Alex Collins, Johnny Giacalone, Nick Arapoglou Música: Mark Isham Fotografia: Seamus McGarvey Distribuïdora: Warner Bros Pictures Estrena a Espanya: 21/10/2016


No recomanada per a menors de 16 anys

Doblada en castellà

SINOPSI

Christian Wolff és un erudit de les matemàtiques que sent més afinitat pels números que per les persones. Sota la tapadora d'una gestoria d'un petit poble treballa com a comptable autònom per a diverses de les organitzacions delictives més perilloses del món. Amb el Departament Jurídic del Ministeri d'Hisenda dirigit per Ray King trepitjant-li els talons, es fa càrrec d'un client legal: una avantguardista societat de robòtica en la qual una secretària de comptabilitat ha descobert una discrepància per import de milions de dòlars. A mesura que Christian va examinant els llibres de comptabilitat i aproximant-se a la veritat, el nombre de morts comença a augmentar.

(Labutaca.net)

CRÍTICA

 


    CineBaix     Joan Batllori, 21     08980 Sant Feliu de Llobregat (Barcelona)     93 666 18 59     cinebaix@cinebaix.com     Disseny web: