EL FUTURO YA NO ES LO QUE ERA

Direcció i guió: Pedro Barbero País: Espanya Durada: 106 min Any: 2015 Gènere: Comèdia Interpretació: Dani Rovira, Carolina Bang, Carmen Maura, José Corbacho, Yolanda Ramos, Eduardo Velasco, Lucía de la Fuente Música: Víctor Reyes Fotografia: Juan Carlos Gómez | Distribuïdora: Tripictures Estrena a Espanya: 16/09/2016

No recomanada per a menors de 16 anys
Versió original en castellà

SINOPSI

El futuro ya no es lo que era narra vint anys de la vida de Carlos i el seu àlter ego Karl-El. Carlos és un futuròleg, de nom artístic Karl-El, que es guanya la vida endevinant el que els espera als espectadors d'una cadena de televisió local. Però també és un home incapaç de comprendre el seu present, els seus fills, la seva exdona i la seva mare. Carlos se sent en una cruïlla de camins perquè ha rebut l'oferta d'una televisió nacional per convertir-se en l'endeví estrella d'un programa d'èxit, però no sap si acceptar una feina que implica fama, diners i seguir amb la farsa, o si és millor deixar-ho tot i lluitar pel somni de la seva vida: ser actor. Però quan està a punt de prendre una decisió, un gir inesperat precipita tots els esdeveniments i el seu futur canviarà per sempre.

(Sensacine.com)

CRÍTICA


    CineBaix     Joan Batllori, 21     08980 Sant Feliu de Llobregat (Barcelona)     93 666 18 59     cinebaix@cinebaix.com     Disseny web: