INDEPENDECE DAY: CONTRAATAQUE
Títol original: Independence day: Resurgence Direcció: Roland Emmerich País: EUA Durada: 119 min Any: 2016 Gènere: Ciència-ficció Guió: Carter Blanchard Interpretació: Liam Hemsworth, Jeff Goldblum, Bill Pullman, Maika Monroe, Jessie T. Usher, Travis Tope, Judd Hirsch, Charlotte Gainsbourg, William Fichtner, Angelababy, Nicolas Wright, Deobia Oparei, Joey King, John Storey, Brent Spiner, Sela Ward, Vivica A. Fox, Chin Han, Robert Loggia Música: Harald Kloser, Thomas Wanker Fotografia: Markus Förderer Distribuïdora: Paramount Pictures Estrena a Espanya: 1/7/2016


Qualificació per edats:??? Apta per a tots els públics
Doblada en castellà

SINOPSI

Sempre vam saber que tornarien. Han passat vint anys des de l'última invasió alienígena, i la por de les nacions de la Terra al retorn dels invasors extraterrestres ha donat lloc a l'elaboració d'un programa de defensa a escala global, que utilitza tecnologia alienígena recuperada per protegir el planeta. Però res no els pot preparar per enfrontar-se a l'avançada força sense precedents dels alienígenes atacants. Tan sols l'enginy d'uns pocs valents homes i dones podrà evitar la destrucció del món, que es troba de nou prop de l'extinció total. Estaran preparats?

(Sensacine)

CRÍTICA

Les primeres crítiques parlen d’una segona part espectacular i entretinguda

La seqüela del famós ‘blockbuster’ d’alienígenes de Roland Emmerich s’estrena als cinemes espanyols el proper 1 de juliol

A una setmana de l'estrena de Independence Day: Contraataque (1 de juliol), on veurem de nou Jeff Goldblum i Liam Hemsworth (Els jocs de la fam) com a nou fitxatge, la crítica internacional ja ha mostrat les seves primeres impressions sobre l'esperada seqüela en la qual la humanitat haurà de lluitar un cop més contra la invasió alienígena.

Les primeres crítiques de la pel·lícula dirigida per Roland Emmerich són positives i alguns mitjans, com Variety, la defineixen com "un 'Big Mac' cinematogràfic, enormement entretinguda i amb mèrits propis". Per la seva banda, Empire sembla estar d'acord amb aquesta opinió i afirma que és "tot l'espectacular que podíem esperar" d'aquesta seqüela del 'blockbuster' de 1996. "Et divertirà tant, que ni tan sols trobaràs a faltar Will Smith", escriuen.

Per als fans del cinema de desastres

Per la seva banda, la reacció de Screen International diu que Contraataque "reparteix la seva acció i els seus efectes especials en dosis que van en augment al llarg del metratge i que estan acuradament calculades" però que, "sense oferir res de nou, és la pel·lícula ideal per als fans de Roland Emmerich i les pel·lícules de desastres".

Altres mitjans no semblen tan convençuts, i fins i tot alguns han mostrat els seus dubtes, com The Independent, que afirma que "el desastre més gran aquí és un guió que tira en massa direccions diferents" o The Guardian, que simplement diu que es tracta d'"un reinici de la franquícia d'allò més tediós i avorrit". Les opinions són diverses, però encara haurem d'esperar a la seva estrena el proper 1 de juliol per poder veure la seqüela de Independence Day.

Natalia Martín Nieva – sensacine.com

    CineBaix     Joan Batllori, 21     08980 Sant Feliu de Llobregat (Barcelona)     93 666 18 59     cinebaix@cinebaix.com     Disseny web: