X-MEN: APOCALIPSIS

Direcció: Bryan Singer País: EUA Durada: 143 min Any: 2016 Gènere: Acció Guió: Mike Dougherty, Dan Harris, Bryan Singer, Simon Kinberg Interpretació: Michael Fassbender, James McAvoy, Jennifer Lawrence, Hugh Jackman, Oscar Isaac, Nicholas Hoult, Evan Peters, Rose Byrne, Kodi Smit-McPhee, Sophie Turner, Chaning Tatum, Alexandra Shipp, Tye Sheridan, Olivia Munn, Lucas Till, Lana Condor Música: John Ottman Fotografia: Newton Thomas Sigel Distribuïdora: Hispano Foxfilm Estrena a Espanya: 20/5/2016


Qualificació per edats:
No recomanada per a menors de 7 anys
Doblada en castellà
SINOPSI

Des dels orígens de la civilització, ell va ser venerat com un déu. Apocalipsi, el primer i més poderós dels mutants de l'univers X-Men de Marvel, es va fer amb els poders de molts altres mutants, i es va convertir en immortal i invencible. Després del seu debilitament durant milers d'anys, la seva desil·lusió cap al món l'obliga a reclutar un grup de poderosos mutants, incloent-hi el descoratjat Magneto, per purificar la humanitat i crear un nou ordre mundial, del qual estarà al capdavant. Mentre el destí de la Terra penja d'un fil, Raven amb l'ajuda del professor X haurà de liderar un equip de joves X-Men per detenir el seu més gran enemic i salvar la humanitat de la destrucció total.

(LaButaca.net)

CRÍTICA


    CineBaix     Joan Batllori, 21     08980 Sant Feliu de Llobregat (Barcelona)     93 666 18 59     cinebaix@cinebaix.com     Disseny web: