LA LLEGENDA DE SARILA

Títol original: The Legend of Sarila / La Légende de Sarila (Frozen Land) Any: 2013 Durada: 80 min País: Canadà Gènere: Animació, aventures Direcció: Nancy Florence Savard Guió: Roger Harvey, Pierre Tremblay Música: Olivier Auriol Distribuïdora: Olwyn Films Estrena a Espanya: 24/4/2015



Qualificació per edats: Apta per a tots els públics
DO en català
PREMIS
2013: Festival d’Annecy: Secció oficial llargmetratges (fora de competició)
2013: Festival de Gijón: Nominada a Millor pel·lícula d’animació
SINOPSI

Una tribu d'esquimals de la tundra àrtiques es veu amenaçada per la desaparició de la caça. Croolik, l'ancià xaman de la tribu, és incapaç de resoldre el problema. Dia rere dia, els caçadors tornen amb les mans buides. L'anciana dona del xaman recorda la llegenda de Sarila, una terra sagrada on hi ha caça en abundància, però a la qual només poden accedir els elegits pels déus. El xaman Croolik se sent amenaçat per Markussi, un noi del clan que ha començat a desenvolupar poders màgics. Amb la intenció de matar-lo, el tria a ell i els seus dos amics per a la perillosa aventura. Per salvar els seus amics i arribar a Sarila, Markussi haurà d'aprendre a usar els seus poders i a acceptar la responsabilitat que suposa posseir-los.

(FILMAFFINITY)

    CineBaix     Joan Batllori, 21     08980 Sant Feliu de Llobregat (Barcelona)     93 666 18 59     cinebaix@cinebaix.com     Disseny web: