EL DESTINO DE JÚPITER

Títol original: Jupiter ascending Direcció: Andy Wachowski i Llana Wachowski País: Estats Units Any: 2015 Durada: 124 min Gènere: Ciència-ficció Interpretació: Channing Tatum (Caine), Mila Kunis (Júpiter Jones), Eddie Redmayne, Sean Bean Guió: Llana i Andy Wachowski Producció: Andy Wachowski i Llana Wachowski Música: Michael Giacchino Fotografia: John Toll Distribuïdora: Warner Bros. Pictures International Espanya Estrena a Espanya: 6/2/2015


Qualificació per edats:
No recomanada per a menors de ??
DO en castellà
SINOPSI

Júpiter Jones va néixer sota el cel de la nit, i els senyals apuntaven que estava cridada a grans coses. Ja gran, Júpiter somia els estels, però topa amb la freda realitat de la seva feina com a netejadora de cases i una infinitat de ruptures problemàtiques. I no comença a ser conscient del destí que l’estava esperant fins que Caine, un caçador exmilitar genèticament modificat, arriba a la Terra per trobar-la; i és que la seva signatura genètica l'assenyala com la continuació en la cadena d'una herència extraordinària que podria alterar l'equilibri de tot l'univers.

Labutaca.net
CRÍTICA

 


    CineBaix     Joan Batllori, 21     08980 Sant Feliu de Llobregat (Barcelona)     93 666 18 59     cinebaix@cinebaix.com     Disseny web: