BOB ESPONJA: UN HEROI FORA DE L’AIGUA
Títol original: The SpongeBob Movie: Sponge out of water Dirección: Paul Tibbitt País: EUA Any: 2015 Gènere: Animació, aventures, comèdia Interpretació: Antonio Banderas, Slash. Guió: Jonathan Aibel, Glenn Berger i Paul Tibbitt; basat en la sèrie de televisió creada per Stephen Hillenburg Producció: Nan Morales, Mary Parent, Craig Sost i Paul Tibbitt Música: John Debney Fotografia: Phil Meheux Muntatge: David Ian Salter Disseny de producció: Luke Freeborn Vestuari: Roland Sanchez Distribuïdora: Paramount Pictures Spain Estrena a Espanya: 6/2/2015


Qualificació per edats:
Apta per a tots els públics
DO en català

 
SINOPSI

De Paramount Animation i Nickelodeon Movies arriba Bob Esponja: un heroi fora de l'aigua, una aventura tan esbojarrada i divertida com indica el seu nom. Per primera vegada, Bob Esponja, l'invertebrat marí més famós del món, surt de l'aigua i ve al nostre món per viure la seva aventura més superheroica fins ara. La vida a Fons Bikini no podria ser millor per a un etern optimista com Bob Esponja (Tom Kenny) i els seus amics: la fidel estrella de mar Patricio (Bill Fagerbakke), el sarcàstic Calamardo (Rodger Bumpass), l'esquirol i científic Arenita (Carolyn Lawrence) i el crustaci capitalista, Sr. Cranc (Clancy Brown). Quan algú roba la recepta ultrasecreta de les Cangreburgers, els perpetus enemics Bob Esponja i Plankton (Mr. Lawrence) hauran d'unir les seves forces en un viatge a través del temps i l'espai per controlar els seus superpoders interns i enfrontar-se al malvat pirata Barba Burger (Antonio Banderas), que té els seus propis plans per a aquestes delicioses exquisideses.

Basada en la sèrie de més audiència en la història de Nickelodeon i que es va convertir en un fenomen internacional durant dècades, el director Paul Tibbit diu: "Té tot el que ha de tenir una pel·lícula. Hem agafat aquests personatges tan familiars i els hem portat en direccions completament noves, així que és una road movie, una pel·lícula de superherois, i una pel·lícula postapocalíptica".

Bob Esponja: Un heroi fora de l'aigua "està dirigida per Paul Tibbitt, amb la direcció de les escenes en imatge real a càrrec de Mike Mitchell; en són els productors executius Stephen Hillenburg, Cale Boyter, Nan Morales i Craig Sost, i els seus productors són Paul Tibbitt i Mary Parent.

La pel·lícula Bob Esponja: Un heroi fora de l'aigua" està basada en la cèlebre sèrie Bob Esponja, creada per Stephen Hillenburg a partir d'un argument de Hillenburg i Paul Tibbitt i un guió de Jonathan Aibel i Glenn Berger. La música és de John Debney.

CRÍTICA

 


    CineBaix     Joan Batllori, 21     08980 Sant Feliu de Llobregat (Barcelona)     93 666 18 59     cinebaix@cinebaix.com     Disseny web: