ELS BOXTROLLS

Títol original: The Boxtrolls Direcció: Graham Annable i Anthony Stacchi País: EUA Any: 2014 Gènere: Animació, aventures, familiar, fantàstic Durada: 97 min Guió: Irena Bringnull, Bev Doyle, Richard Kurti i Adam Pava; basat en el llibre d’Alan Snow Producció: Travis Knight Música: Dario Marianelli Direcció artística: Curt Enderle Distribuïdora: Universal Pictures International Spain Estrena als EUA: 26/9/2014 Estrena a Espanya: 31/10/2014


Qualificació per edats:
Apta per a tots els públics
DO en català
SINOPSI

Cheesebridge (Pont de Formatge) és una elegant ciutat de l'era postvictoriana, obsessionada pels diners, la classe i el més deliciós dels formatges pudents. A sota dels seus encantadors carrers empedrats hi viuen els Boxtrolls, uns monstres que a la nit surten de les clavegueres per aconseguir els béns més preuats dels habitants: els seus fills i els seus formatges.

www.filmaffinity.com

Els Boxtrolls són unes peculiars criatures que viuen sota terra. Una nit, es troben un nadó humà orfe, i decideixen criar-lo com un més d’ells. Anys més tard, el noi pujarà a la superfície per descobrir una societat a la qual no s’adaptarà fàcilment.

www.gencat.cat

    CineBaix     Joan Batllori, 21     08980 Sant Feliu de Llobregat (Barcelona)     93 666 18 59     cinebaix@cinebaix.com     Disseny web: